2777
2789
عنوان

بیرون شون کرد💔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که پلیس در اتاقشو پلمپ کرده کسیو نمیزاره بره تو اتاق تا تحقیقات شون تموم بشه آخه میگه مشکوک به قتل هم هست چون کردنش هم شکسته حالا معلوم نیست وقتی داشته خودشو دار می‌زده شکسته یا چیز دیگه

⁦❤️⁩😻

عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا بهتون صبر بده

فقط بعضی مادرا از جمله مامان خودم یسری کارا میکنن که از نظر خودشون صلاح بچشون میخوان،دلیل مخالفت زنداییت همین حس مادرانه و حس ترسی بوده که نسبت به دخترش داشته،بنده خدا نمیدونستع دخترش قراره همچین کاری کنع،اونم مادره بوشو از دست داده گناه داره،بهش حق بدین،تو این شرایط یه حمایتتون نیاز دارع وگرنه از هم میپاشع هرچی نباشه اونم یه مادره

اون خدا بیامرز که الان نیس هرکاریم کنین برنمیگرده پس تا زنده ایم هوای هم داشته باشیم

عزیزم خیلی ناراحت شدم خدا بهتون صبر بده فقط بعضی مادرا از جمله مامان خودم یسری کارا میکنن که از نظر ...

والا به خدا من مشکلی ندارم داداشمم که اصلا یه کلمه‌ حرف نزده ولی داییم و مامانم خیلی گیرن

⁦❤️⁩😻
بزار بگن تا خسته بشن به قبرستون من الان کسیو ندارم که باهاش حرف بزنم فقط شمایین که میتونم باهاتون در ...

داییت بچه دیگه ام داره؟ واقعا از دست دادن بچه سخته....زنداییتم مادره هیچکس اینجور وقتا جای یه مادر نیست دیگه تا آخر عمرش خودشو نمی بخشه...

خب ببین کار اون اشتباه بوده که به خاطر پول می‌خواسته دخترش و بده به مردی که فقط پنج سال از پدرش کوچی ...

خب پس تقصیر دایی تم هست. اگه از اول پشت دخترشو میگرفت و بهش قوت قلب میداد که نمی ذاره مادرش همچین کاری کنه اونم احتمالا دلگرم میشد خودکشی نمیکرد. لابد باباهه ساکت مونده دختره دیده اختیارش دست مادرشه...حالا گذشت دیگه خود پدر مادر از همه بیشتر میسوزن اینجور وقتا