2777
2789

دوستان من این ماه اقدام داشتم و از بعد از اقدام دل درد پریودی تقریبا هر روز. امروز روز بیست و پنجم سیکلم بود و سیکلم ۲۶ روزه هست. امروز صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود اما بعد چند ساعت که رفتم یه خط که کم رنگ بود انداخته بود میخواستم ببینم کسی بوده با بی بی چکی که بعد چند ساعت خط بندازه باردار بوده باشه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من نیم ساعت گذشته بود و دوقلو باردار بودم    

عزیزم. خدا رو شکر. برای منم دعا کنید خیلی این دو سال سختی کشیدم. دو سال پیش بچم رو توی هفته ۲۴  به خاطر فیبروم از دست دادم. از بعدش عمل کردم و دیگه باردار نشدم😔😔

مبارکه حامله ای  دوباره فردا یا پس فردا بزاری همون اول پرنگ میشه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم. خیلی برام دعا کنید

ای وای دوست نداشته باشین حاملگی پر دردسر و الان هم وقت ندارم سرمو شونه بزنم    ارثی خواهر

خیلی عالیه. کاش من دو قلو بشه. شما روز چندم سیکلتون بود که بی بی زدین و بعد نیم ساعت دو خط افتاد؟

ای وای دوست نداشته باشین حاملگی پر دردسر و الان هم وقت ندارم سرمو شونه بزنم    ارثی خواهر

مامانم و خاله ام دوقلو دارن. ولی من چون تنبلی و تخمدان پلی کیستیک دارم دکتر گفت امکان داره حامله نشی چه برسه به دوقلو! یه پسر۹ ساله و یه دختر ۶ ساله ام دارم!

عزیزم. خدا رو شکر. برای منم دعا کنید خیلی این دو سال سختی کشیدم. دو سال پیش بچم رو توی هفته ۲۴   ...

قربونت گلم منم سال قبل بارداریم یک دونه بعد زایمان ازدست دادم انشالله برای شما مثبته 

خدایا شکر