2777
2789
عنوان

واقعا از اینکه شوهرتون گوشی کادو تولد بده خوشحال میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 47 پست

خب حالا مگه چی میشه اسم هدیه روش گذاشت ؟؟به جایی برمیخوره؟؟

خیلیا یعنی تقریبا همهههه گوشی دارن بعد شوهرشون میاد یه گوشی بهتر به عنوان کادو تولد میگیره  این کجاش بده ؟؟گیر میدد به همه چیاااا

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
نمیدونم چرا مخالفم... خب کادوی خوبیه از نظر من

به نظرم کادو وقتی خوبه که طرف وظیفش خرید اون نیست مثلا پدرت وظیفشه پوشاک رو تامین کنه و اگه تو تولدت لباس هدیه بده به نظرم یه چیز بی معنیه 

ولی دوستت که در قبال پوشک تو مسئولیتی نداره لباس هدیه بده خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هم با شما موافق نیستم همینجوری ک ب زن میگن وظیفته کار خونه بکنی خوشش نمیاد از این کلام هم مرد ک بگی کار کنی ب ما بدی وظیفته 

هرکی هر کاری میکنه به اون یکی لطف میکنه

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

خدایی دیگه انقدرم نباید سخت گرفت زندگی رو 

درسته وظیفشه ولی خیلی ها به وظیفشون عمل نمیکنن یکی هم که عمل می‌کنه قرار نیست بزنیم تو ذوقش که اینطوری که کلا هرچی بخره کادو حساب نمیشه چون وظیفشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
به نظرم کادو وقتی خوبه که طرف وظیفش خرید اون نیست مثلا پدرت وظیفشه پوشاک رو تامین کنه و اگه تو تولدت ...

بنظر من شما خیلی پرتوقعی و فکر میکنی همسرت باید توی همه چی برات کم نذاره.. درحالیکه میتونه یه گوشی ساده برات بخره..

به نظرم کادو وقتی خوبه که طرف وظیفش خرید اون نیست مثلا پدرت وظیفشه پوشاک رو تامین کنه و اگه تو تولدت ...

خب وقتی پدر یا شوهرت هرچی بخره وظیفش محسوب میشه باید چی بخره 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

امسال قول آیفون ۱۳ داده بخره خیلیم خوشحال میشم😁

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

منکه اصلا واسم فرقی نداره چی بهم هدیه بده همین که یادش بوده واسم یه دنیا ارزش داره خیلی آرزو یه تبریک ساده رو دارن 

منطق تون توی حلق جوبایدن.چه ربطی داره کادو چیزی هست که تو دوس داری تو نیاز داری.حالا گوشی باشه یالباس یا حتی خوراکی.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست