2777
2789

الان رفتم عکس رنگی رحم.بعدازیکسال.خدایا...چقد درد کشیدم.یکیش بازبود یکیش بسته بود.هرچی موادو زد چندبار تزریق کرد باز نشد.حالا بااین وضعیت باردارمیشم؟؟باید عمل کنم؟؟

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

الهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه یکیش بازه 

بعد ممکنه اندورسکوپی کنن باز بشه 

ولی یه چیزی بگم 

من بعد عکس رنگی باردار شدم 

همون ماه اول 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

خییییلی درد داشت.همونجا زدم زیر گریه..کاش حداقل باز بود خیالم راحت میشد.قرص هیوسین مسکن خوردم شیاف گذاشتم.ولی بازم...خداروشکر تموم شد.حالا با یه لوله ی باز میتونم باردار بشم یا حتما باید برم جراحی؟؟

مهم اینه یکیش بازه  بعد ممکنه اندورسکوپی کنن باز بشه  ولی یه چیزی بگم  من بعد عکس ...

خیلیا اینوگفتن.فردا میرم مرکز ناباروری دیگه جون ندارم نمیخام صبرکنم.با آی یو آی باردارمیشم؟؟

خییییلی درد داشت.همونجا زدم زیر گریه..کاش حداقل باز بود خیالم راحت میشد.قرص هیوسین مسکن خوردم شیاف گ ...

نهههه ممکنه باردار بشی ولی شانست یک ماه در میونه 

فقط قرص برا عفونتت بخور 

بهو عفونت نگیری 

چون بعد عکس ممکنه عفونت بگیری 

خیلیا اینوگفتن.فردا میرم مرکز ناباروری دیگه جون ندارم نمیخام صبرکنم.با آی یو آی باردارمیشم؟؟

ای یو ای 

اگهههه شوهرت مشکل تحرک اسپرم داره خوبه 

اگه نه که هیچ طبیعی 

دردش چطوریه؟ انشالله باردار میشی عزیزم،اون خواست خداست،ولی پیگیر درمانتم باش

گفتن مثه پریودیه.ولی بیشتربود.من پریودیامم اینهمه درد نداشته تاالان.اسپکولوم گذاشتن نمیدونم چی بود وارد کردن خیلی درد داشت بعدم لوله گذاشتن فک کنم مایع میزنن توی رحم .خییییلی بد بود.خداکنه همه بتونن طبیعی بارداربشن نیان اینجا..😭🥺🥺الان خیلی بهترشد نگران نباشین.اگه کسی میخاد انجام بده نترسه..شاید مال من چون بسته بود دردش زیادشد

منم دوبار انجام دادم.بار اول خیلی درد کشیدم بار دوم با بی حسی بودولی ترس که از دفه اول داشتم هنوز فراموش نکرده بودم و تمام بدنم میلرزید .هنوز فراموششنکردم.دکترم گفت باید دوباره هم بری.ولی من نرفتم😑😑💔💔😭😭😭.

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
منم دوبار انجام دادم.بار اول خیلی درد کشیدم بار دوم با بی حسی بودولی ترس که از دفه اول داشتم هنوز فر ...

بعد باردار شدی؟؟نتیجه ش چی بود مال شماهم یکی بسته بود؟

ای یو ای  اگهههه شوهرت مشکل تحرک اسپرم داره خوبه  اگه نه که هیچ طبیعی

متاسفانه همسرمم واریکوسل داره.چقد بدشانسیم ما..یکم ضعیفه و کم تحرکه

بعد باردار شدی؟؟نتیجه ش چی بود مال شماهم یکی بسته بود؟

من هر دو لوله ام بسته اس.میخاستم لاپراسکوپی کنم .دکترم گفت ممکنه باردار نشی و شاید برگشت داشته باشه.اگه مبخای زود بچه دار بشی برو ای وی اف کن.منم فعلا در مرحله پانکچر هستم

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.