بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بزن تیکه پارشون کن یه دعوای حسابی با خواهرشوهرت کن و یه دعوای حسابی با شوهرت که از گروه لفت نداده یا ...
خاک تو سر شوهر عوضیم میبینه منو دعوت نکرده باز تو گروهه ا با ن بگم میگه اااا من فکر کردم تو گروه هستی. با دختره لاس میزد گفتم بهش گفت من نبودم هکم کردن ببین چه آشغاله
چطوری بدبختانه اون حال منو داره میگیره میخوام محلش ندم
بهش زنگ بزن و بگو به چه حقی شماره شوهر منو میدی به دوست دختر سابقش و .. بعد هم جلوی شوهرش اینو بگو و به شوهرش بگو جلوی زنت رو بگیر انقدر سر نکنه توی زندگی ما
شوهرت روهم مجبور کن از گروه بیاد بیرون
سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود
بهش زنگ بزن و بگو به چه حقی شماره شوهر منو میدی به دوست دختر سابقش و .. بعد هم جلوی شوهرش اینو بگو و ...
میزنن زیرش شوهرم خیانت کرد بهم گفت این شماره منو به زنه داد الان من بده میشم بگم چون همشون میزنن زیرش من به مادرشوهرم گفتم شوهرم سریع رفت از خواهرش طرفداری کرد گفت نه این کارو نکرد برای اینکه بینشون فاصله نیوفته