2777
2789
عنوان

دندان در آوردن کودک و اسهال

1736 بازدید | 11 پست

بچه های شما هم موقع در آوردن دندان های عقبیشون اسهال میشدن؟ دخترم ۱۴ ماهست ۳ روز پیش اسهال شد فرداش  خوب شد امروز دوباره اسهال شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تب نداره احتمالا از دندونه،اگر بیشتر از سه روز ااسهالش کشید ورنگش سبز. بود برو دکتر. چون سرما خو ...

نه تب و سرفه و عطسه و آبریزش اصلا نداره وگرنه میگفتم کروناست فقط بعضی وقتا اسهال میشه

پسرمنم همینجوریه الان 

عزیزم بلا به دور خب شما چیکار کردین؟ دکتر به من گفت اسهال آلرژیکه پدی لاکت و زینک سولفات ایرانی تجویز کرد ایرانی از این جهت که ویتامین دیگه ای همراهش نباشه

سیب وقتی قهوه ای میشه یعنی فاسد شده خطرناکه به بچه بدم چون خودش آلرژی هم داره 

نه خیلی بمونه سیب چند دقیقه که بمونه قهوه ای میشه فاسد نمیشه من بچه هام هر وقت اسهال بشن اینطوری درما نشون میکنم توی اینترنتم سرچ کنی هست

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
عزیزم بلا به دور خب شما چیکار کردین؟ دکتر به من گفت اسهال آلرژیکه پدی لاکت و زینک سولفات ایرانی تجوی ...

عزیزم من پسرم ب پدی لاکت الرژی داره واسه همین کیدی لاکت واو ار اس داد