2777
2789

خارج رحمی هم بیبی مثبت میشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خارج رحمی باشه که دل درد خیلی شدیدی میگیری بعضیا هم لکه میبینن  اگه درد نداری پس نیس

اره ندارم من تو زایمان اولم درد نداشتم با امپول فشار بدنیا اومد از اون می ترسم

شاید بخاژر تغییر هوا عقب انداختی  برای من پیش اومده شایدم بارداری و زود بیبی زدی چون من برا پسرم بعد نیم ساعت مثبت شد یه نگاه دیگه بهش بنداز 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نه من تاحالا عقب نداختم منظم منظم بودم نمی دونم چی شده 

منم اصلا عقب نمیندازم ولی بکبار تو تغییر فصل همین موقع ها بود دقیقا ابان ماه۷ روز عقب انداختم 

[QUOTE=213798119]شاید بخاژر تغییر هوا عقب انداختی  برای من پیش اومده شایدم بارداری و زود بیبی ز ...

یه نگاه به بی بی چکت بنداز الان اگه مثبت شده باشه با هاله داره یکی دیگه بزن من سر پسرم بی بی ها دیر هاله انداخت ولی باردار بودم