2777
2789
عنوان

من چکار کنم با این آقا :/

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 47 پست
خب دلیلش چیه

همش میگه خستم :| حال ندارم سر کار بودم و از اینجور حرفا 

خلاصه که هر چیم اصرار کنم بدتر میشه 

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگه خستم :| حال ندارم سر کار بودم و از اینجور حرفا  خلاصه که هر چیم اصرار کنم بدتر میشه&n ...

برو خوشبگذرون عکس بگیر بعد بیا تعریف کن بخند نشونش بده  کم کم شل میشه در برابر نیومدناش

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
هوووووف کلی دعوا میکنیم سر همین قضیه  اخع چیزی نیستم کع بگی بیخیالش☹☹☹☹

دقیقا ماهم هر عروسی و مراسمی باشه تو خونمون دعواست 😂 

خیلی بده تنهایی رفتن ؛ اگه کلا نری اون طرف که دعوتت کرده ناراحت میشه اگه بری خب بدون شوهرت یه جوریه 

هووف  😞

برو خوشبگذرون عکس بگیر بعد بیا تعریف کن بخند نشونش بده  کم کم شل میشه در برابر نیومدناش

فکر نکنم بی احساس تر از این حرفاست 

کلا من از وقتی ازدواج کردم تنها شدم همه کارارو تنهایی انجام میدم شوهرم فقط میره سرکار نه خریدی باهام میاد نه مهمونی نه مسافرتی نه بیرون رفتنی نه سیزده بدری :/

فکر نکنم بی احساس تر از این حرفاست  کلا من از وقتی ازدواج کردم تنها شدم همه کارارو تنهایی انجا ...

واعاااای چقدر رومخه.. جای تو اعصابم خورد شد که

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
وقتی مراسمای خودشون نری عکس العملش چیه؟

والا اونجاهارو از ترس حرفایه مادرشوهرمم شده میرم 😂 

دقیقا مثه شوهرخواهر من اوایل خودش تنها میرفت چند وقتی تنهانمیرفت تااینکه شوهرش کم کم داره میره مهمونیارو

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش