2777
2789
عنوان

من چکار کنم با این آقا :/

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اونجا رو میاد با کله :/

تو مراسم اونام شما نرو بگو خودت برو تو اخرین لحظه هم گند بزن به لباسش 😁

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
دقیقا مثه شوهرخواهر من اوایل خودش تنها میرفت چند وقتی تنهانمیرفت تااینکه شوهرش کم کم داره میره مهمون ...

خداکنه شوهر منم ب راه راست هدایت شه... :|

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
همش میگه خستم سرکار بودم حال ندارم بیام 

این کارش یه دلیل اساسی داره بهش گیر نده تو زمانی که فکر میکنی اون لحظه دوتایی فقط هستیم با محبت ازش بپرس بهش بگو به من تنهایی خوش نمیگذره

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
😂🖒👌

😁

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
باید عادت کنی  رک و راست بگو نمیاد ..چنبار بگی همه میفهمن اخلاقشو نمیپرسن دیکه

اره دیگه چاره ایی ندارم به قول شما باید راستشو بگم دیگه 

تازه مامانمم امروز داشت راجب شوهرای بقیه میگفت ک ینی شوهر تو هیچ جا باهات نمیاد 😑اخه تقصیر من که نیست نمیاد دیگه چکارش کنم :(

این کارش یه دلیل اساسی داره بهش گیر نده تو زمانی که فکر میکنی اون لحظه دوتایی فقط هستیم با محبت ازش ...

میترسم اصرار کنم بدتر خودمم نزاره برم 

یکی دیگه مهمونیشو میگیره و قراره بهش خوش بگذره دعوا و اعصاب خوردیش برا منه 

اره دیگه چاره ایی ندارم به قول شما باید راستشو بگم دیگه  تازه مامانمم امروز داشت راجب شوهرای ب ...

اره دیگه 

بهتر از اینه بخوای فک کنی تا دلیل بیاری براشون 

هرکسی گف بگو اینم اخلاقش اینجوریه بیرون رفتنو دوس نداره ..راحت و اسوده😀

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
میترسم اصرار کنم بدتر خودمم نزاره برم  یکی دیگه مهمونیشو میگیره و قراره بهش خوش بگذره دعوا و ا ...

تاحالا بهش گفتی که نمیرم اصلا جایی که همسرم نباشه منم نیستم؟؟

اره دیگه  بهتر از اینه بخوای فک کنی تا دلیل بیاری براشون  هرکسی گف بگو اینم اخلاقش اینجو ...

تنها راه حله..

مرسی ❤❤

تاحالا بهش گفتی که نمیرم اصلا جایی که همسرم نباشه منم نیستم؟؟

راستش نه 

وقتی میگه نمیام خودت برو منم قبول میکنم اولا دعوا راه مینداختم و کار به قهر میکشید اندفه دیگه چیزی نگفتم 

راستش نه  وقتی میگه نمیام خودت برو منم قبول میکنم اولا دعوا راه مینداختم و کار به قهر میکشید ا ...

ایندفعه امتحان کن وقتی گف نمیام بگو پس منم نمیرم مهمونی یه روزه از شوهرم مهم نیست که 

مردا ظاهرن قلدرن اما ته قلبشون به پشتوانه زنشون نیلز دارن