2777
2789
عنوان

کدوم پسر رو انتخاب کنم؟

367 بازدید | 52 پست

سلام دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنین

من راستش حدود 3 سال هست که با یه پسری دوستم ایشون خیلی مهربون هستن و پیمانکار معدن هستن اما حدود 2 سال پیش متوجه شدم غیر من با چند نفر دیگم حرف میزنه اصلا یه اکانت داشت پر دختر بود اون موقع قران اورد و قسم خورد که دیگه تکرار نمیکنه این کار رو ولی من اصلا دلم باهاش صاف نشد و همش نگرانم اگه هستین بقیش و بگم 

به این فک کن که برا همه دخترا قرآن آورده🙂🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه منم خیلی احمق بودم و بخشیدمش چون اولین پسری بود که اومده بود تو زندگیم 

ولی الان با یه پسری تو دانشگاه اشنا شدم ایشونم ترم 3 پزشکی هست معیار هاش عین معیار های منه خیلی پسر مومنیه من از خدام بود یه همچین ادمی بیاد تو زندگی من اصلا بهش نگاه میکردم ضعف میکردم ولی اصلا سمتش نمیرفتم چون منم پرستاری میخونم گاهی فقط تو بیمارستان میدیدمش خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم اونم از من خوشش میاد با کلی خجالت اومد و ازم شماره خواست من حالا موندم چیکار کنم این وسط 

ولش کن بزار بره، به قسم و حرفهاش اعتماد نکن، خوبه که زود متوجه شدی، بعدش کلی باید زجر میکشیدی، مطمئن ...

والا چی بگم اخه تا حرف از جدایی میشه میگه میرم خودمو میکشم حتی یه بار تماس تصویری میزد که بیا ببین میخوام خودمو بکشم ببین خیالت راحت شه انقد میترسم بلایی سر خودش بیاره