2777
2789

شنبلیله ندارم ، بیرون هم نمیتونم برم😅

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

میشه کلاجوش  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه کلاجوش    

یعنی فرق اشکنه و کلاجوش فقط تو سبزیشه ؟؟

تاحالا هیچ کدوم رو درست نکردم میخواستم اشکنه درست کنم 🙊

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
یعنی فرق اشکنه و کلاجوش فقط تو سبزیشه ؟؟ تاحالا هیچ کدوم رو درست نکردم میخواستم اشکنه درست کنم 🙊

نه

کلا فرق داره

ولی طعم دهنده اشکنه شنبلیله هست

و کلاجوش نعنا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
نه کلا فرق داره ولی طعم دهنده اشکنه شنبلیله هست و کلاجوش نعنا

اهان ،مرسی عزیز