2777
2789
عنوان

ازدست مادرشوهرم اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 42 پست
اخه شوهرمم خیلی ناراحت شدازرفتارش مشخص بود حقم داشت اگه منم بودم یکی اینجوری پرم میکرد ناراحت میشد ...

نه عزیز شوهرت حق نداره 

صبح تا شب خونه پدر زنه نون و نمک باید حالیش باشه سوای اعتماد به پدر زن تا با یه حرف ناراحت نشه

توام ازین ب بعذ هر رفتاری کردن تو چشم شوهرت ده برابرش کن

ب خدااصلابرام مهم نیستن

من حتی ذره ای رفتاراشون برام ارزش نداره

ازبس بین مافرق گذاشتن برامون عادی شده

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدااصلابرام مهم نیستن من حتی ذره ای رفتاراشون برام ارزش نداره ازبس بین مافرق گذاشتن برامون عادی ...

ولی به چشم شوهرت ادمای خوبی هستن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منم دلم نمیخواداینقدر زود ب زود بریم اما اول اینکه خیلی اونجا بااونا خوشیم وحالمون خوبه دوم اینکه ...

عزیزم باید همونجا میگفتی مامان شما خیلی از رفتن ما به خوته بابام ناراحت هستین من کاملا درک میکنم ولی دیگه دروغای به این آشکاری نگین هدفتون به هم زدن رابطه شوهر من و بابای منه و گرنه مردا اصلا از این حرفا که کی رو دوست دارم کیو دوست ندارم نمیزنن.استارتر اگه از بابات مطمئنی رودررو کن.من باشم همینو علم میکنم از اونجا درمیام.

نه عزیز شوهرت حق نداره  صبح تا شب خونه پدر زنه نون و نمک باید حالیش باشه سوای اعتماد به پدر زن ...

ب خدا بایک لحن بدی توضیح میدادک حتی منم ازدست پدرم ناراحت شدم ولی خب مادرشوهرمو خوب میشناسم ک چطور ادمیه

بارهادیدم الکی حرف دهن پدرومادرجاریم میزاره و وقتی برادرشوهرم تنهااینجاست بهش یاد میده

وقتی ازخونه مارفت ب شوهرم گفتم سرصبحی اومده بود فتنه بندازه گفت ولش کن بابا اصلامهم نیس

ولی به چشم شوهرت ادمای خوبی هستن

شوهرم چشم دیدنشون رو نداره

سالی یکبارم نمیره خونشون

اوناهم شوهرمودوس ندارن

من هرروز میرم خونه پدرومادرش وکاری هم بخوان براشون انحام میدم چ کار خونه ،چ خرید ،چ کار بانکی

همه کاراشون بامنه

بارهاشوهرم میگه چرامیری کاراشونومیکنی وقتی اونا بامنوتوخوب نیستن منم میگم عیبی نداره بابا

شوهرم خودش دیده ک من خونه مامانم ایناهیچ کاری نمیکنم چون مامانم اجازه نمیده کاری کنم وهمه کاراباخودشه

همیشه همه مهمونی خونه مادرشوهرم باشیم ومن کارا رو انجام میدم شوهرم میگه این خونه مامانش اینا مثل ملکه هامیشینه ومادرش نمیزاره کاری کنه میاد اینجا میشه کوزت

عزیزم باید همونجا میگفتی مامان شما خیلی از رفتن ما به خوته بابام ناراحت هستین من کاملا درک میکنم ولی ...

اره راس میگی واقعاکاشکی جوابش رومیدادم

ولی از رودر رو کردن میترسم ب خدا

میترسم میونه خانواده خودم وخانواده شوهرم بهم بخوره

تموم بدبختیاش هم واسه من میشه

الان هی خواستم بگم زنگ نیزنم ب بابام رودر روکنیم ولی شوهرم گفت ولش کن بحث رو کش نده ک مشکل بزرگترمیشه

اره راس میگی واقعاکاشکی جوابش رومیدادم ولی از رودر رو کردن میترسم ب خدا میترسم میونه خانواده خودم ...

به همسرت بگو من خیلی واسه خانوادت ارزش قائلم ولی برای روح و روان و اعصاب و زندگی خودمون بیشتر.به همسرت بگو مهمه برام که از این حرفا نباشه.بگو کی مردا حرفای خاله زنک میزنن بگو اگا میگف خودت یه حرفی زدی تکلیفم معلوم بود چرا به بابام چسبوند.از اونجا دربیا استارتر.

شوهرم چشم دیدنشون رو نداره سالی یکبارم نمیره خونشون اوناهم شوهرمودوس ندارن من هرروز میرم خونه پدر ...

واقعا میرید کاراشون رو می کنید 

چرا ارزش خودتون رو پایین میارید 

به نشانه ناراحت شدن اصلا پاتون رو اونجا نزارید 

یکم ارزش قایل باشید 

اگر احتیاج به خدمتکار دارن 

کمکی بگن هر چند وقت یه بار بیاد

واقعا این قدر کار می کنید بهتون بگن کوزت 

پس شخصیت و شان خودتون کجاست 

مادر شوهر دعوت میکنه حتما به چشمش دیده 

به اندازه کار کنید 

تازه به خاطر این حرفش یه مدت مثل غریبه باشید حتی دعوت کرد مثل مهمون بشینید

به کار کردنای زیاد خونه بقیه و انجام کار بانکی و ... افتخار نکنید باور کنید افتخار نداره . 

به همسرت بگو من خیلی واسه خانوادت ارزش قائلم ولی برای روح و روان و اعصاب و زندگی خودمون بیشتر.به همس ...

اینارو گفتم ب شوهرم

گفتم مادرت خودمو ول کرده چسبیده ب بابام

اون هی میگفت ولش کن بابا

واقعا میرید کاراشون رو می کنید  چرا ارزش خودتون رو پایین میارید  به نشانه ناراحت شدن ...

ب خدا هفته پیش خواهرشوهرم وشوهرش وبچه هاش وبرادرشوهرم وزن وبچش وعمه شوهرم باشوهرش همه خونه نادرشوهرم اینا شام بودیم شام روک منوجاریم درست کردیم چون مادرشوهرم خونه نبود ظرفاروشستیم وجمع وجورکردیم واخرشب همه رفتن ومنم اومدم خونمون فرداصبحش مادرشوهرم اومده میگه بیابرام یه جاروبرقی بکش

شوهرمم گفت نرو ماک بچه ای نداریم بریز ب پاش کنه هرکی ریخته بیاد جارو کنه امادلم طاقت نیاورد رفتم جارو کشیدم

وخونشون روتمیزکردم

و اگر شوهرتون برای خانوادتون کاری انجام میده وظیفه اشه چون صبح تا شب اونجایین

و لازم نیست به این خاطر کاری انجام بدید 

بدون همسرتون اصلا نرید 

رفتید اصلا کار نکنید 

فقط وقتی همسرتون هست یکم 

در حد خودتون کار کنید نه حمالی موجب افتخاره 

نه مثل ملکه نشستن 

دونستن اینکه کجا و چقدر باید از خودتون مایه بزارید رو بونید