2777
2789
عنوان

🔥چرا ما خشمگین میشویم؟🔥

317 بازدید | 31 پست

دلیل اینکه ما خشمگین و عصبانی میشیم اینه که واقعیت های زندگی رو نادیده میگیریم .

واقعیت های زندگی :

۱ 🌻زندگی بسیار سخت و مشکل است.در بسیاری از موارد تار و پود زندگی دردو رنجه pain and suffer

من باهمه اختلاف دارم .

۲ 🌻در همه موضوعات نظر من با بقیه متفاوت و مختلفه ،حتی من با خودم هم اختلاف دارم .چون خودم رو سرزنش میکنم که چرا مثلا فلان حرف رو زدم و یا فلان کا رو انجام دادم .پس ما حتی با خودمون هم اختلاف داریم و خودمون رو بابت بعضی از کارها سرزنش می کنیم 

دنیا ،دنیای تفاوته

۳  🌻این دنیا ،دنیای خوب و بد و درست و غلط نیست .بلکه ۵درصد دنیا خوب و درسته     ۵درصد دنیا بد و غلطه 

۹۰ درصد دنیا تفاوته و ما آدمها با هم متفاوتیم .

مثلا وقتی که به یک مهمانی میریم ،۱۰۰ مهمانی که اونجا حضور دارند ۱۰۰ تا لباس متفاوت پوشیدند ونه لباس کسی خوبه و نه لباس کسی بده،بلکه لباس ها با هم متفاوتند .

اگر نکات بالا رو بپذیریم در روز به جای اینکه ۱۰۰ دفعه عصبانی بشیم ۲ دفعه عصبانی میشیم .

🌻آدمهایی که این اصول رو نمی پذیرند تا روزی ۱۰۰۰ بار خشمگین میشن،ولی همون شخص اگر این اصول رو بپذیره روزی ۷ دفعه عصبانی میشه.

چرا ما خشمگین میشویم؟

جوابش یه جمله اس

چون خودمونو نمیشناسیم   

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند

من یه حرفی میگم که دیگه ناراحت نمیشید

ما تو زندگی قبلی، پیش خدا، تصمیم گرفتیم به این زندگی بیایم

کل زندگیمون از اول تا آخر رو دیده بودیم و قبول کرده بودیم

چرا؟ 

چون دیده بودیم بعد هر سختی و ناراحتیامون خوشحال میشدیم

واقعیته

ما قبول کردیم کلی سختی بکشیم تا بعدش یه ذره هم خوشحال بشیم

الان کلی آدم اون بالا هستن که نمیخوان بیان

اما ما تصمیم گرفتیم و میدونستیم کرونا میاد

و چیزی که براش ناراحت بودیم میدونستیم نباید بیشتر پنج دیفه غصشو بخوریم

چون پنج سال دیگش ارزش نداره

میدونم نفهمیدید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام سحرحان خبری از سارا ندارید؟

سلام آذر خانم .نه مثل اینکه دیشب دوستان براش گزارش زدند چون تو داغترین ها بوده .....طفلک سارا ببینه چقدر ناراحت میشه.چه تاپیک دوستانه ای داشتیم .حیف شد .

سلام آذر خانم .نه مثل اینکه دیشب دوستان براش گزارش زدند چون تو داغترین ها بوده .....طفلک سارا ببینه ...

نه اون که یبار دیگه بود پریشب رفته بود تو پربازدید ها و خودش اون تاپیک دویست و خرده ای صفحه اش رو پاک کرد دوباره به تاپیک زد...

چطوری امکان داره برا هر سه تاپیک هم زمان عده ای گزارش بزنند و بدون هماهنگی ماها وحتی خود سارا عده ای اینکارو بکنند وسریع هم حذف شه هر سه تاپیک

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
وای خداروشکر آن شدی....بالاخره یکی پیداکردم ازش یه سراغ بگیرم

کاش سارا یه تاپیک می زد و فقط از روز مرگی ها می گفتیم یا عکس غذا می گذاشتیم .همین تعداد خانم ها که هر روز پست می گذاشتند رو دور هم جمع می کرد خیلی خوب بود .بدون اینکه از خاطراتش حرفی بزنه.

کاش سارا یه تاپیک می زد و فقط از روز مرگی ها می گفتیم یا عکس غذا می گذاشتیم .همین تعداد خانم ها که ه ...

من هنوز متوجه نشدم چرا یهو غیب الله شد

نه اون که یبار دیگه بود پریشب رفته بود تو پربازدید ها و خودش اون تاپیک دویست و خرده ای صفحه اش رو پا ...

نه دیشب هم همین اتفاق افتاده .یه پستی خانم ها زده بودند که تاپیک چرا رفت ...ریحانه مهربون توضیح داد که کار چند تا از خانم ها بوده که دیشب گزارش زدند .😐😐

نه دیشب هم همین اتفاق افتاده .یه پستی خانم ها زده بودند که تاپیک چرا رفت ...ریحانه مهربون توضیح داد ...

واقعا؟ چرا آخه الکی گفتند یا واقعا دوباره رفت تو پربازدید ها؟چون پست آخریش که زیاد نبودیم که .....خیلی هم صفحه اش تعدادش بالا نبود آخه....

تاکجا تعریف کرد سارا؟ کربلا رفتن رو شروع کرد؟

واقعا؟ چرا آخه الکی گفتند یا واقعا دوباره رفت تو پربازدید ها؟چون پست آخریش که زیاد نبودیم که .....خی ...

نه فکر نکنم ..اینقدر دیروز جو تاپیک بد بود و همه غر میزدند که فرصت نشد .

نه فکر نکنم ..اینقدر دیروز جو تاپیک بد بود و همه غر میزدند که فرصت نشد .

ممنون سحر جان میشه کاربری ریحانه مهربون رو بدی برمدتاپیکش