2777
2789
عنوان

خانمای باردار یه لحظه

105 بازدید | 18 پست

به هفتس بچم تکون نمیخوره ۲۰ هفتمه قبلا یک روز یا دو روز در میون تکون میخورد کلا تو سمت راسته شکمم خیلی سفت میشه ... بعضی وقتا زیر شکمم نزدیک رحمم یجوری تیر میکشه نفسم بند میاد عین وقتی ک بچه میخاد ب دنیا بیاد ...آیا کسی این جوری شده ؟؟؟.. عصر برای دکتر وقت گرفتم 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم اینجوریم ولی جنسیت و نمیدونم الان زیر شکمم خیلی درد می‌کنه طرف راستم جوری که نمیتونم سر پاشم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
یچیز شیرین بخور رو دنده بخواب 

میخورم ولی ..‌ آخه قندمم یکم بالاس میترسم چیزای شیرین زیاد بخورم

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
والا منم اینجوریم ولی جنسیت و نمیدونم الان زیر شکمم خیلی درد می‌کنه طرف راستم جوری که نمیتونم سر پاش ...

دقیقا .. دراز هم میکشم انگار یه چیزی ب رحمم فشار میاره ..

دقیقا .. دراز هم میکشم انگار یه چیزی ب رحمم فشار میاره ..

اره منم اینجوری شدم البته من هفته ۱۵هستم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نگران نباش هنوز برای تکونهای منظم نی نی زوده یوقت تکون میخوره یوقت نمیخوره  انشاالله میری دکتر ...

مرسی عزیزم .. انشالله

اره منم اینجوری شدم البته من هفته ۱۵هستم

انشالا نی نیت ب سلامتی بیاد بغلت