2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه کمکم کنی یه چیز جالب میخوام فرمول انیشتن و اینا خیلی تکراریه

ببین فرمول

A=f/m باحاله شوهرم همین بک گراندشه

د 🥰💣 میشه واسه اینکه بیماریم درمان بشه یه صلوات بفرستین 🌻 واسه دخترم یه فاتحه بفرستین🍃🌻 married💍 غلامرضا 💛 سپهر👦🏻
میخوام واسه یه دانشجو فیزیک یه پلاک طلا سفارش بدم برای طراحیش کمک میخوام یه فرمول یا نمودار که جال ...

عزیزم من یجاازتون سوال کردم فکرکنم ندیدید واقعا بکمکتون نیاز دارم 

شما ای اس ازتون ک ۱۰۹ بود علتش روفهمبدبد چیه ؟پایین نیومده ؟مال منم داره افزایشی میشه 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم من یجاازتون سوال کردم فکرکنم ندیدید واقعا بکمکتون نیاز دارم  شما ای اس ازتون ک ۱۰۹ بود ع ...

ببخشید دیر جواب دادم

میگن ارتریت

دارو میخورم و پایین اومده

من خیلی درد مفصل داشتم الان خدارو شکر بهترم

ببخشید دیر جواب دادم میگن ارتریت دارو میخورم و پایین اومده من خیلی درد مفصل داشتم الان خدارو شکر ...

خواهش میکنم 

آها دردمفصل داشتید من درداستخوان وعضلات وماهیچه دارم همیشه بدنم کوفته س نمی‌دونم اینم باعث میشه یانه

وخدایی که بشدت کافیست