2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 32 پست
از بس اعصابم خورده از زندگیم از حالم خوایم نمی بره  خستم خیلی خستم از زندگی فقط دلم میخواد سر ...

عزیزم 😥😥😥😥

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه چون بارها و بارها گفتم و بی فایده بوده 

مال من اهل خیانته.ب خاطر ابروی خانوادم.موندم.پنجشنبه رفته بود سفر ی روزه .اونجاشم صافو صوف کرده بود.دیشب دیدم خیلی ریلکس بهش گفتم چ لزومی داشت هر هفته میری اونجاتو صافو صوف کردی ؟چون میدونم دیر دوماه ی بار پاکسازی میکنه  ولی حدیدا دوهفته ی بار.اونم لبخند زدو گف اشتبا میکنی.درصورتیکه سابقش پیشم خرابه.با زن شوهردارو پسر هم بوده؟

کاش آدما حق انتخاب داشتنبرا موندن و نمودن تو این دنیا  اینجا بمونه واسه اونایی که خوشن من تماش ...

الهی بگردم ایشالله خدا در نجات به روت باز کنه بزودی 😭

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
مال من اهل خیانته.ب خاطر ابروی خانوادم.موندم.پنجشنبه رفته بود سفر ی روزه .اونجاشم صافو صوف کرده بود. ...

بمیرم واسه دلت 😭

شوهر من خیانت نکرده ولی اخلاق نداره خیلی اذیتم کرده همیشه.دست بزن و فحاش و سرد و بی عاطفه.به خودم به خانوادم احترام نمیزاره و خیلی چیزای دیگه

سلام همسر عزیزم

اینو بدون که خیلی برام ارزشمند ودوست داشتنی هستی،بعد از خدا به شانه های مردانه ی تو برای تکیه کردن تا اخر عمرم حساب باز کردم.

از ته دل تو رو بخشیدم...

وبرای تلاشت ها وبی خوابی هایی که برای فراهم کردن ارامشمون وارتقا زندگیمون میکشی ممنونم وقدرت را میدونم،تمام تلاشم را میکنم تا بهترین ادا کننده سهم خودم از پیمودن وطی کردن مسیر موفقیتمون باشم وتصوذ لبخند وشادی توست که منو توی این مسیر ثابت قدم نگه میداره.

دوستدارت همسرت.

سلام همسر عزیزم

اینو بدون که خیلی برام ارزشمند ودوست داشتنی هستی،بعد از خدا به شانه های مردانه ی تو برای تکیه کردن تا اخر عمرم حساب باز کردم.

از ته دل تو رو بخشیدم...

وبرای تلاشت ها وبی خوابی هایی که برای فراهم کردن ارامشمون وارتقا زندگیمون میکشی ممنونم وقدرت را میدونم،تمام تلاشم را میکنم تا بهترین ادا کننده سهم خودم از پیمودن وطی کردن مسیر موفقیتمون باشم وتصوذ لبخند وشادی توست که منو توی این مسیر ثابت قدم نگه میداره.

دوستدارت همسرت.

مال من اهل خیانته.ب خاطر ابروی خانوادم.موندم.پنجشنبه رفته بود سفر ی روزه .اونجاشم صافو صوف کرده بود. ...

نمون با همچین اشغالی..

از اون هرزه ها زگیل تناسلی و hiv و هزار کوفت و زهرمار میگیره بهت منتقل میکنه نمون..

داره تحقیرت میکنه روحتو داغون میکنه ریدم به ابرو نگران افکار مردمی که وقتی مردی بعد دوماه اسمتم یادشون نمیاد نباش خودتو نجات بده عمرت داره میگذره...

نمون با همچین اشغالی.. از اون هرزه ها زگیل تناسلی و hiv و هزار کوفت و زهرمار میگیره بهت منتقل میکنه ...

اره واقعا تا پای طلاقم رفتم ولی بی عقل برگشتم ب امید عوض شدنش .از طرفی هم سی وپنج سالمه میگم تا طلاق بگیرم تا ازدواج کنم سن بارداریم گذشته.از طرفی معلوم نیس شوهرخوب گیرم بیاد

اره واقعا تا پای طلاقم رفتم ولی بی عقل برگشتم ب امید عوض شدنش .از طرفی هم سی وپنج سالمه میگم تا طلاق ...

بدرک که گیرت نیاد شوهر د اول خودتو از این الاغ نجات بده..

چطور میتونی دست بهش بزنی و حضورشو تو خونه حس کنی و حالت بهم نخوره... اون نامحرمه نجسه... دست یه مشت هرزه بهش خورده...

این عوض بشه؟ 

هم خدا رو داده هم خرما رو..

همش دست خودته ولی امیدوارم چندسال دیگه از تصمیم الانت (که باهاش موندنه) پشیمون نشی.. 

بدرک که گیرت نیاد شوهر د اول خودتو از این الاغ نجات بده.. چطور میتونی دست بهش بزنی و حضورشو تو خونه ...

خونه بابام محدودم.ولی دارم ی فکرای میکنم.اون مدت ک واسه طلاق رفته بودم با یه اقایی راجع ب ازدواج با اون بعد طلاقم صحبت کرده بودم .خالا اگه از طرف اون مطمئن باشم حتما طلاق میگیرم .چون بعد طلاق ب خاطر محدودیتهای خانوادم نمیخام زیاد مجرد باشم

خونه بابام محدودم.ولی دارم ی فکرای میکنم.اون مدت ک واسه طلاق رفته بودم با یه اقایی راجع ب ازدواج با ...

زخم طلاق کمی عمیقه و خوب شدنش زمان بره

بنظر من بعد طلاقت کمی استراحت کن و سعی کن به خودت برسی اشکالات زندگی قبلیتو بررسی کنی و ببینی راه حلاشون چی بود

بعدش با احتیاط فراوان و کلی تحقیق و مدتها نامزد بودن و شناخت، با اون فرد ازدواج کنی (حقیقتش دید خوبی نسبت به مردی که به زن متاهل پیشنهاد ازدواج بعد طلاق گرفتنشو میده ندارم)

البته این نظر شخصیه🌷

قدماتو با احتیاط بردار هیچی مهم تر از عمرت نیست اصلا عجله نکن🌷

موفق باشی عزیزم❤

زخم طلاق کمی عمیقه و خوب شدنش زمان بره بنظر من بعد طلاقت کمی استراحت کن و سعی کن به خودت برسی اشکال ...

خب اولش نمیدونس متاهلم منم چون دنبال یکی بودم بعد طلاق زود ازدواج کنم باهاش اشنا شدم.اونم گف من نمیخام باعث طلاقت بشم بر .ولی اگه برگشتی قول بده با من ازدواج کنی ولی بخاطر من زندگیتو بهم نریز .ولی من اگه از طرف اون مطمئن باشم حتما طلاقمو میگیرم.اره بای بعد ازدواج استراحت کرد من 20سالگی نامزدی ناموفق داشتم ده سال استراحت کردم سخت گرفتم اینم شد نتیجه ش