2777
2789
عنوان

همسر سابق

395 بازدید | 11 پست

سلام دوستان تو این دنیا به هیچ کس اعتماد نکنید حتی به نزدیک ترین کسایی که توی زندگیتونن. چرا دارم اینا میگم چون که خانم سابقم که دختر عمه من بودش و 12 سال با هم زندگی کردیم از پشت سر بهم خنجرشا زد و قلبما شکست.کاری کردش که طلاقشا بدم و دنبال بهانه بود تا از هم جدا بشیم.. منم از قصد بهانه ای را دادم بهش که طلاقش بدم و زندگی مزخرفی که داشتم تموم بشه  .وقت یک چیزیا نفهمیدم که چرا اینقدر از من متنفر بودش و این همه سال چرا با من زندگی کرد....زندگی به اجبار که نمیشه چهار سال اخر زندگیمون از چشاش میفهمیدم که دلش با من نیستش.و داره به اجبار با من زندگی میکنه.من که متوجه این موضع شده بودم دلم گرفته بود و از زندگی لذت نمیبردم.فقط خدا شکر که بچه ای تو زندگیم نیامد و بچه دار نشدیم.الان توی این دنیا دیگه به هیچ زنی نمیتونم اعتماد کنم و از هر چی زن هستش متنفر شدم.خدایا از سر تقصراتم بگذر.حسبی الله و نعم الوکیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنا کم و کسری داشته تو زندگیش ک ازتون متنفر شده

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

میشه بگی بهونه ای ک دادی دستش، چی بود؟؟؟ 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

بهانه ای که به دستش دادم چیز خاصی نبودش خیانتم نبودش فقط بهش توجه نمیکردم و توی زندگیم هیچی کم نداشتم از خودم همه چی دارم خونه ماشین شغل دولتی و روی پاهای خودم وایستادم.الحمدلله هیچی کم ندارم

منم بیکار نیستم که بیام توی نی نی سایت بچرخم فقط برای اون خانهایی که به خاطر نظر بعضی از کوتاه فکرها میام زندگشونا خراب میکنن.و هر چی دروغ و کلک هستش توی فضای مجازی یاد میگیرن