2821
2789
عنوان

بتای۳۲۷ بعد سه روز بشه ۱۹۱۲ عادیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 43 پست
هرچی خیره همون بشه انشالله.اتفاقا من عاشق دوقلو هستم یه دختر و یه پسر هم دارم ولی میخوام دوقلو حامله ...

مرسی عزیزم.ولی واقعا سخته دوقلو.بچه اولم باشه بیتجربه باشی خیلییی سختره

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما خدا یه چیزی در شما دیده که توفیق داده.نگران نباش

نمیدونم عزیزم.توکل بخدا.

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍
ینی چی عزیزم؟همسان ینی چی.نگران شدم

یعنی دو قلو همسان که از یک تخمک هستن یک شکل میشن بچه ها اما بتا طبیعی رفته بالا عزیزم یعنی وضعیت بارداریت خوبه خدا رو شکر مشکل پوچ و اینا نداری دو قلو بعیده باشه چون بتا باید به همین اندازه بره بالا

نمیدونم عزیزم.توکل بخدا.

عزیزم تو چند هفتگی ساک بلرداری مشخص شد؟ اخه منم تازه جواب ازمایشم مثبت شده.. چارشنبه میرم سونو

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
یعنی دو قلو همسان که از یک تخمک هستن یک شکل میشن بچه ها اما بتا طبیعی رفته بالا عزیزم یعنی وضعیت بار ...

واقعاعزیزم؟دکترمم البته گف ک طبیعیه.

طبیعیه عزیزم، هر ۲۴ ساعت دوبرابر میشه که مال شما درسته دیگه

مرسی عزیزم😘😘😘

کاملااااااااااااا عادیه. از منم همینجور بود روند پیشرفتش

مرسی عزیزدلم

2825
2823
2791
2779
2792