2777
2789

رمانهای مائده فلاحوخوندین؟؟دره ی رویاهای سرگردانو دنبال میکنین؟؟نمیتونم بهش فک نکنم.بنظرتون بین النازوبهزاد چی میشه؟ سپهر چی؟؟

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

بیاین حدس بزنیم ببینیم چی میشه؟من دل تو دلم نیست ببینم بهزاد چیکار میکنه؟کی علاقمندمیشه ب الناز.یا کی اعتراف میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله رمان خوندن ندارم  نمیدونم چرا همه به نظرم ابکی شدن  ترجیح میدم سریال ببینم

وایییییی منم سریال میبینم.عاشقانه ولی جدا رمان عاقانه ی درست حسابی یه چیز دیگه س....🤩🤩🤩🥰🥰🥰🤗🤗🤗

رمان الانشونمیخونی؟؟حیف شد😔

نه الان رمان حق عضویتی لامعی رو عضوم باورت میشه رمان تموم شده من نصفشم نخوندم 

نمیتونم دیگه انگار بشینم پاش

نه الان رمان حق عضویتی لامعی رو عضوم باورت میشه رمان تموم شده من نصفشم نخوندم  نمیتونم دیگه ان ...

آره تجربه کردم اینو.چندوقت میشینی پشت سرهم هی رمان میخونی باز یه چندوقت کلا از نظرت نی افته و دیگه نمیتونی بشینی پای طولانی خوندن.من اوایل ازدواجم اصلااااا نمیتونستم رمان بخونم.کلا زده شده بودم تا یکسال.خداروشکر دوباره شدم همون خوره ی رمانی ک بودم😁😁

نه الان رمان حق عضویتی لامعی رو عضوم باورت میشه رمان تموم شده من نصفشم نخوندم  نمیتونم دیگه ان ...

کارای شقایق لامعی رو دوست نداشتم‌.خیییلی تخیلیه.تو سلیقه من نیست

کارای شقایق لامعی رو دوست نداشتم‌.خیییلی تخیلیه.تو سلیقه من نیست

من خیلی دوست دارم از بین کانال همه نویسنده ها فقط شقایق رو نگهداشتم ، فقط خیلی وقته تو مود خوندن نیستم 

حتی پادکست که خوره اش بودم هم گوش ندادم خیلی وقته