2777
2789

شما زمانی که پریود میشد تخمک هاتون از بدنت جدا شده و خارج  میشه .
کلینیک نازایی میاد تخمک های شما رو ازتون میخره  و انتقال میده به رحم بانوانی که نازا هستن و نیاز به تخمک دارند و عمری در حسرت بچه اند .
حالا  اگه کسی خاست تخمک اهدا کنه یک فرم رو بهش میدم پر 
 اگه ما تشخیص بدیم که میتونه تخمک اهدا کنه بهش میگیم زمان پریودی بیا کلینیک
 زمانی که اومد ازش سونو گرفته میشه به خرج کلینیک 
 دو هفته بعد از پریودی طبق تاریخ که بهش میگند میره کلینیک و سرپایی تخمک هاش برداشته میشه بدون بی هوشی و معطلی یا حتی کوچکترین درد 
کلا نیم ساعت طول می‌کشه از اهدا کننده بر میدارند و به شخص نازا منتقل میکنند همونجا بسته به بدن اهدا کننده و شرایطش مبلغ ۵ تا ۱۰ میلیون به اهدا کننده میدن و کار ما با اهدا کننده تموم میشه
 شروط اهدا تخمک  : 
 چاق باشه
تو دوران شیردهی باشه 
سنش نباید بیش از ۳۴ باشه
هرچی سنش کمتر باشه مبلغ بیشتری بهش میدن
اگه متاهل رضایت نامه همسر اگر مطلقه باشه طلاق نامه 
شرایط  رحم اجاره :
اگه متاهل باشی رضایت همسر ، اگه مطلقه باشی طلاق نامه لازمه
اگه زیر ۳۲ باشی و سزارین نشده باشی مبلغ ۹۰ میلیون و ماهی ۲ میلیون بهت میدن و کلیه دارو و آزمایش های دوران بارداری به عهده طرف مقابله ، اگه سنت بیشتر کمتر میدن بهت میدن مثلا ۴۰ سال رو ۶۵ با برجی ۵۰۰ میدن 
و همه کارا محضری صورت میگیره

اگه کسی تمایل داره به همکاری بهم بگه

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار از نظر شرعی درسته؟من همه ی شرایطش رو دارم ولی میخوام بدونم درسته این کار؟

از نظر شرعی دکترا میگند مشکلی نداره ، بستگی به مرجع تقلیدتون داره

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد