2777
2789
عنوان

پوست سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 32 پست

یه کرمی هس به اسم vox عکس میمونم کشیده فقط سفید کنندس واقعاا اگه اصلشو گیربیاری خیلی خوبه دیدم که راضی بودن

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سبزه ام 

ولی اصلا برام اهمیت نداره ! 

خودت رو دوست داشته باش ...

وقتی خودت تو اون لباس شاد باشی و مغرور ... به همه انرژی مثبت میدی ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
اره درسته همیشه سعی میکنم که راجب رنگ پوستم مثبت فک کنم ولی متاسفانه پوست سفید بقیه رو میبینم خیلی ح ...

بابا سفیدم خب نیست من سفیدم کلاااایجوریم حس میکنم‌یکم تیره تر بودم‌بهتر بود اخ خیلی به ادم زل میزنن بخدا معذب میشدی 😶😑

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
منم سبزه ام  ولی اصلا برام اهمیت نداره !  خودت رو دوست داشته باش ... وقتی خودت تو اون ل ...

قربونت اره درسته من خیلی بابت خودخوری میکنم بقیه میگن خوبه کلافشون کردم ازبس میپرسم ضایع نیس

یعنی ضایع نیس من دستام نسبت به لباسم یخورده تیرس😐

نگو😂معلومه ک ن مگه همه رنگ دستاشون همرنگ لباساشون میشه

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته
بابا سفیدم خب نیست من سفیدم کلاااایجوریم حس میکنم‌یکم تیره تر بودم‌بهتر بود اخ خیلی به ادم زل میزنن ...

😂😂کلا ادم هرجوری هس ازوضعیتش ناراضیه حالا من حسرت پوست تورو میخورم😁❤حتما خوشگلی که زل میزنن

😂😂کلا ادم هرجوری هس ازوضعیتش ناراضیه حالا من حسرت پوست تورو میخورم😁❤حتما خوشگلی که زل میزنن

نمیخام ازخودم‌ تعریف  کنم ها ولی تپلم سفیدم هستم خیلیییییییی بخاطرهمین زل میزنن خب ادم خجالتش میشه خوب 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من راضیم گه گاهی ناراضی میشم

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
مگه رنگ دستت با صورتت فرق داره؟ مگه پرو نکردی لباس رو خریدی؟ بنظرم به کسایی که پوستشون سبزه اس&nbs ...

اره صورتم روشنتره،لباسم پرو کردم خیلی خوشگل بود دیگه رنگ دستمو بیخیال شدم ولی الان که نزدیک مراسمه خیلی بهش فکر میکنم

نمیخام ازخودم‌ تعریف  کنم ها ولی تپلم سفیدم هستم خیلیییییییی بخاطرهمین زل میزنن خب ادم خجالتش م ...

😂😂😂به به تپل وسفید😍😍معلومه باید زل بزنن منم تیپم خیلی خوبه ولی رنگ پوستم اگه یکم روشنتر بود عالی میشد البته بعدا میرم لیزر وپارافین تراپی یکم روشنتر بشم الان دیگه وقت نداشتم