2777
2789
عنوان

با اینا چی بدوزم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 36 پست
اها مبارک باشه عزیزم منم ۴ تا تشک دارم و ۱۰ تا بالش فک‌کنم ملافه کم گرفتم ۱۰ متر خریدم گفتم اضافه ...

ما بهمن ماه سه سال میشه که عقدیم 🥺🥺 دوسال همسرم سرباز بود الانم اموزشیه نیرو انتظامیه 

نمیدونم کی عروسی کنیم قرار بود ب این زودی باشه من وسیله هامو تقریبا تکمیل گرفتم 

همسرم 5 تیکه میخواد بگیره که سه تیکشو گرفتیم مونده سرویس چوبو یخچالمون 

بانک اذیت میکنه لنگه یه ضامنیم بریم پولو برداریم ضامن پیدا نمیکنیم هر کی ام بردیم یه مورد در اوردن قبولش نکرددن خیلی شرایط سختی داریم 🥺💔

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها مبارک باشه عزیزم منم ۴ تا تشک دارم و ۱۰ تا بالش فک‌کنم ملافه کم گرفتم ۱۰ متر خریدم گفتم اضافه ...

یکی دو متر دیگه ام بگیری کافیه فکر کنم من لحافم داصتم اخه که دو روز دوختم هر کدوم از لحافام فکر کنم 4 متر پارچه برد 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

چه جاالب

ما بهمن ماه سه سال میشه که عقدیم 🥺🥺 دوسال همسرم سرباز بود الانم اموزشیه نیرو انتظامیه  نمیدو ...

اخی عزیزم

ان‌شاءالله شرایط جور بشه زودتر برید سر خونه زندگیتون🌹

😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤  متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚
یکی دو متر دیگه ام بگیری کافیه فکر کنم من لحافم داصتم اخه که دو روز دوختم هر کدوم از لحافام فکر کنم ...

اره احتمالا

چون من لحاف ندارم...

😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤  متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚