2777
2789

کسایی که حیوون خونگی دارن، میشه بگن چه حیوونایی دارین و از سختیای نگهداریش بگین و اگر میشه بگین که کدومشون واسه نگهداری کم دردسرتر هستن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوجه اردک دارم .از بچگی عاااشق جوجه اردک بودم اما خیلی کثیف کاری دارن به کسی پیشنهاد نمیکنم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

گربه ، هزینه، مکان

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

کاسکو داشتم

دردسر داره مثلا راه میره پی پی میکنه گاهی رو دستت رو لباست ممکنه پی پی کنه

لحظه ای به حال خودش بذاریش میره خرابکاری میکنه از پایه های مبل تا چیزای دیگه رو میجوه

سر و صدا داره کاسکوی من از ۶ صبح ی بند حرف میزد تا شب 😑

و بیشتر از همه چیز کرک و پرای ریز میریزن خیلی خاک خاصی داره بدنشون مدام باید جارو به دست باشی

تمام اینها به شیرینیش می ارزه واقعا من دیگه دم تولد بچه م مجبوری ردش کردم همسرم میترسید گرد و خاکش برای ریه نوزاد مضر باشه بی نهایت عاشقش بودم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

لاک پشت دارم نفسمه😍

اصلا سخت نیست 

من دو ساعت یا کمتر می آرمش تو آب تمیز و ولرم رو به خنک هر روز   و بهش غذا میدم بعدش با پارچه خشکش میکنم 

می آرمش یه جایی مثل اتاق براش درست کردم اونجا بخوابه 

فقط طرف ابشو میزارم جایی که کمی به‌ آفتاب بخوره چون براش لازمه 

اصلا سخت نیست کلا خوابه 🤣

مثل یه نی نی ازش مواظبت میکنم