2777
2789
عنوان

همسایه های بیشعور

201 بازدید | 22 پست

وای دیگه دارم روانی میشم چه کنمممم همسایمون سه تا بچه داره چه بچه هاشون چه خودشون بی فرهنگن دو شب میرن با توپ فوتبال بازی با توپ میزنن تو در وصدا ایجادمیکنن هرچقدر بهشونم بگی فایده نداره سه تا بچه بی ادب داره همش بپر بپر بیا در خونه وبزن و فرار کن بچش داره فوتبال بازی می‌کنه میره یه عالمه بچه جمع می‌کنه من و میبینه جا خاله میگه خَلهههههه قشنگ کشدار و با داد برام آب میدی بهش یبار دادم دوباره در میزنه خَلهههه برااین شیش نفرم آب بده رفتم بیرون یه لحظه منتظر اسنپ بودم یهو هی تاب میخورد تاب میخورد پشتک میزد با پشت و پشتک اومد تو صورتمون که اگه نرفتیم عقب خدامیدونه چی میشد خانوادش که از اون بد تر چهار صبح آهنگ بزار تو کوچه بزن برقص قلیون و...روانیم تازه اینا یک دوم کارایی که میکنن هم نیست از بس مردم ازارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کوچه زهرماری میکشن و بزن و برقص؟ 😱

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یادش بخیر تو آپارتمانمون یه مرد نفهم بود ساعت چهار پنج صب تو تراس با صدای بلند اذان داد میزد مارو بدخواب میکرد اعتراصوضم کردنی میگفت شما کافرید دلیل نمیشه من دینمو کنار بزارم 

ظهرا میومد باز به سه تا بچش اذان یاد میداد این دفعه سه تایی داد میزدن 🙄

در کل بیشعورایی بودنا 

یکی نبود بگه خب نمازتو بخون چرا بلند گو برمیداری ما رو کر کنی 🙄

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻