2777
2789
عنوان

سوال زنانه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که بله ولی درد من خیلی شدیده از زندگی میوفتم حتی از خواب بیدار میشم از بس دردم زیاد میشه😪

اسم این بیماری یه چیز دیگست حتی ممکنه نازایی هم بیاره. یک اصلاح پزشکیه. 

به نوع پرده هم ربط نداره

خب عزیزم دکترت نگفت چه کار باید بکنی یه راه حلی چیزی

نه هیچی فقط قرص ضد بارداری

قبلنم خوردم از اینا همون موقعی ک میخورم خوبه قطع کنم باز شروع میشه

از روز اول پریودیمم همینقدر درد داشتم

سر همون شک کردم به قضیه پرده که شاید واسه اونه

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
والا نمیدونم خودمم موندم چی گفته دکترم فقطم قرص ضد بارداری داده🤦🏻‍♀️به منِ مجرد

عزیزم قرص ضد بارداری برای تنظیم پریود هم هست. 

شما تغذیه ت تو دوران پریود چه جوریه؟؟؟ چون این مشکل رو دار باید سردیجات نخوری. به جاش تا میتونی گرمی بخوری مخصوصا دمنوش های گرم. مثل دمنوش آویشن. چایی با دارچین و زعفران. خرما... اینجور چیزای گرم باعث میشه خون راحت تر خارج بشه از بدن و همین درد رو کم میکنه. حتی چایی نبات هم خوبه. 

پس برو خودتو ببند به دمنوش آویشن، چایی دارچین و چایی زعفرونی و همه اینارو هم فقط با نبات بخور، با قند نخور اصلا. یا نبات یا شکر که قطعا نبات بهتره. 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

عزیزم آندومتریوز ربطی به بکارت نداره . در واقع قسمتی از دیواره رحم داخل لگن رو پوشونده که در مواقع شدید در زمان پریود خونریزی داخل لگن هم اتفاق میفته که خیلی دردناکه 

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
اسم این بیماری یه چیز دیگست حتی ممکنه نازایی هم بیاره. یک اصلاح پزشکیه.  به نوع پرده هم ربط ند ...

یاخدااا ☹️ 

عزیزم آندومتریوز ربطی به بکارت نداره . در واقع قسمتی از دیواره رحم داخل لگن رو پوشونده که در مواقع ش ...

ممنونم از راهنماییتون ☹️♥️

عزیزم قرص ضد بارداری برای تنظیم پریود هم هست.  شما تغذیه ت تو دوران پریود چه جوریه؟؟؟ چون این ...

ممنونم

رژیم غذایی و ورزشو رعایت کردم هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه تو دردام متاسفانه

والا من متاهلم ولی پریود میشم درد تا لب مرگ میبرم

والا منم دوتا بارداری و زایمان داشتم گاهی اوقات طاقت فرسا میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃