2777
2789
عنوان

20 میلیون ب حسابم واریز شد یعنی هک.شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 84 پست

رفتم بانک دوستان حساب من سپرده یکم بوده بانک کشاورزی ابلاغیه زده ک این حسابا اینقد سود نداره ب هرکسی زنگ زدن گفتن من در دسترس نبودم خودشون خودکار واریز ب ی حساب دیگه کردن ک بهم همون سود 18 رو بدن خداروشکر ک پولم سر جاش بود😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم بانک دوستان حساب من سپرده یکم بوده بانک کشاورزی ابلاغیه زده ک این حسابا اینقد سود نداره ب هرکسی ...

خداروشکردق کردیم تاجوابی بدی😃

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
خدا نکنه عزیزم والا خودم تو همین. سایت و خیلی جاها دیدم زده هک شده گفتم بیا پس اندازم ب باد رفت  ...

خداروشکرجایی نرفته پارسال ۵۰۰تومن مابه خاطریه ماشین رفت وقتی یادم میفته بماند

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪
خداروشکرجایی نرفته پارسال ۵۰۰تومن مابه خاطریه ماشین رفت وقتی یادم میفته بماند

زور داره بخدا حق داری پول ی ریالشم ادم دوس نداره بدون دلیل و مفت از دست بده وقتی بتونن خیلی چیزارو هک کنن حساب بانکی ک چیزی نیست