2777
2789

سلام

رنگ قرمز برای خانم شادی و سفید درستکاری

اگر مجردی همسر دین دار و درستکاری که باعث خوشحالیت بشه نصیبت میشه ان شاءالله 

اگر متاهلی بواسطه همسرت شاد میشی چون آدم دین دار و درستکاری هست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم از جواب دادنت 💚💚💚 مجردم ❤

خواهش میکنم گلم ان شاءالله که خیره 💗🌿

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیز جان شما تعبیر خواب بلدی؟ میشه منم بپرسم خیلی مهمه برام

گلم از روی یه کتاب قدیمی خوندم که تعبیرخواب ابن سیرین و امام صادق و... هست 

بفرمایید اگر توش باشه تعبیرش، براتون میگم

گلم از روی یه کتاب قدیمی خوندم که تعبیرخواب ابن سیرین و امام صادق و... هست  بفرمایید اگر توش ب ...

خوابم یکم عجیبه😀 بهم گفتن بیا این هدیه برای قبولیته توش عسله

اومدم باز کردم دیدم به جای عسل یه خانوم میونسال توشه خندید گفت سوار هواپیما شده که بیاد شهر ما. بعد هم رفت و بسته رو پس دادم گفتن بعدا بیا دوباره بگیر

خوابم یکم عجیبه😀 بهم گفتن بیا این هدیه برای قبولیته توش عسله اومدم باز کردم دیدم به جای عسل ی ...

عزیزم هدیه در خواب برای متاهل فرزند و برای مجرد خیر و منفعت هست.

عسل هم چندتا تعبیر داره که بسته به موقعیت شما تعبیر میشه: ارثیه در صورتی که عسل با موم بوده، اگر نبوده علم قرآنی و غیر قرآنی یا روزی فراوان هست ان شاءالله

لبخند اون خانم میشه بشارتِ رسیدن به مراد

هواپیما رو توی این منبع قدیمی نداره اما این هست که با وسیله ای سواری کنیم و نوشته اگر اون وسیله خوب باشه خیر و برکت هست. با توجه به بقیه چیزایی که توی خواب دیدی اینم باید خوب باشه.

خداروشکر ان شاءالله تعبیر خوابت خیره😍

اگر در حال امتحان دادن یا آزمونی هستی که توی خواب گفتی با توجه به عسل که علم هست و بقیه چیزا که تعبیرشون خوب بود، ان شاءالله موفقیت توی راهه😍😍

عزیزم هدیه در خواب برای متاهل فرزند و برای مجرد خیر و منفعت هست. عسل هم چندتا تعبیر داره که بسته به ...

فداتون بشم مرسی زحمت کشیدین براتون به آیه الکرسی خوندم🌺

راستش در حال یک امتحان الهی هستم😅 برای کار و زندگیم هست. مجرد هم هستم. اون هدیه که دادن بهم تو خواب گفتن برای اینکه قبول شدی تو دفاع پایان نامه😁 انشاالله خیره💚🙏🏻

فداتون بشم مرسی زحمت کشیدین براتون به آیه الکرسی خوندم🌺 راستش در حال یک امتحان الهی هستم😅 برای کا ...

وای ممنونم عزیزم محبت کردی، اصلا توقعی نداشتم💜😘

ان شاءالله خبر موفقیتتو بدی گلم و خوشبخت باشی🍃

عزیزم هدیه در خواب برای متاهل فرزند و برای مجرد خیر و منفعت هست. عسل هم چندتا تعبیر داره که بسته به ...

عزیزم میشه برا منم نگاه کنی چیزی بود بهم بگی

اگ ی زن باردارخواب ببینه اول از شلوارش دوسه لکه خون میاد میره دستشویی تا میشینه چن لخته خون میاد بعد ی آب کثیف بعد جنین میوفته 

تو واقعیت هم خانومه باردار باشه و چهار ماهش باشه

ممنون میشم بگی

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
عزیزم میشه برا منم نگاه کنی چیزی بود بهم بگی اگ ی زن باردارخواب ببینه اول از شلوارش دوسه لکه خون می ...

عزیزم خونی که به لباس مالیده بشه تعبیرش بدست آوردن مال هست که باید دقت کنید حرام قاطیش نشه ان شاءالله.

لخته خون نداره یا افتادن جنین نداره عزیزم شاید بخاطر استرس اینو دیدی. اما اگر آب تیره خارج بشه اون بچه حسابی شیطونه، برای تربیتش باید کلی وقت بذاری😁

عزیزم خونی که به لباس مالیده بشه تعبیرش بدست آوردن مال هست که باید دقت کنید حرام قاطیش نشه ان شاءالل ...

خداروشکر

همون نصف شبی نشستم گریه کردم خیلی ترسیدم

اخه ب سختی باردار شدم مشکل داشتم

خیر ببینی موقع اذونه دعات میکنم 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
خداروشکر همون نصف شبی نشستم گریه کردم خیلی ترسیدم اخه ب سختی باردار شدم مشکل داشتم خیر ببینی موقع ...

فداتشم نگران نباش ان شاءالله به خیر و خوشی بدنیا میاریش گلم خدا حفظش کنه.

ممنون عزیزم💚