با این پیش زمینه که خب وسط صورته، خیلی پیداست، اگر خراب بشه درست کردنش به این راحتی نیست و با توجه به اینکه ابروهام خیلی زشت یا ضایع نیست خب نمیخام خرابترش کنم که
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عزیزم حس نمیکنی به قرمزی میزنه پوست زیر ابروهات؟؟ منم فیبروز کردم انگار به قرمزی میزنه بعد چن ...
بعد ی مدت قهوه ای میشه حالا برای من شدتش کمتره
چون خیلی تیره بود رنگش
ولی بری ترمیم دوباره درست میشه
من ده ماه پیش فیبروز کردم دیگ ترمیم نرفتم بابد برم
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
يه اشتباه زرد يه انتخاب سخت پاییز روی میز صبحانه روی تخت بوسیدن تو با تلخیدن عسل دلتگ تو شدن در واپسین بغل تو سایهی تنت تو شرم پیرهنت بی فکرِ معجزه تسليم رفتنت... تو سردی لبات با گریه با غمت تا عاشقت شدم از دست دادمت .... ای چشم های سرخ ای صورت کبود این دوست داشتن از دوستیم نبود با فصل زردی از گلهای دامنت یک شهر قبل من.. از یاد بردنت..
میترسمدوباره برم بعد این رنگ بدتر خودشو نشون بده یعنی میگی درست میشه؟؟ چه رنگی گذاشت ...
ن عزیزم درست میشه برو ترمیم
واس من مشکی بود فک کنم خیلی تیره بود رنگه
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
عکس ابرو هاتونو لطفا بزارید دوستان 😍 راضی هستین همگی ؟ یعنی من ابرهام پره فقط برای حا ...
من گذاشتم
ببین اتفاقا ب نظر من فیبروز برای ابروهای پر خوبه فقط نقصشو رفع کنه تو ابروهای کم و خالی خوب نمیشه غیر طبیعیه
یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون 👆 این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭