2777
2789
عنوان

بالاخره ابرومو فیبروز کردم

1505 بازدید | 53 پست

اینو گذاشتم جهت اطلاع دوستان

من یه مدت خیلی دنبال تعمیرات اساسی ابروهام بودم

با این پیش زمینه که خب وسط صورته، خیلی پیداست، اگر خراب بشه درست کردنش به این راحتی نیست و با توجه به اینکه ابروهام خیلی زشت یا ضایع نیست خب نمیخام خرابترش کنم که

و خدا برای من کافیست.....

منم فیبروز کردم البته فقط تاج ابروم

ولی خیلی راضیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چنده هزینش عزیزم؟؟

عزیزم. من دخترعموم انجام داد پول نگرفت

ولی فک کنم ۶۰۰ باشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منم فقط تاج میخام مصنوعی نیس؟؟؟؟ کسی متوجه میشه یا نه فقط مرتب میشه؟

الان عکس میدم بیا ببین

بعد کلی گشتم دنبال بهترین ها

عکس ، پیج، مراجعه حضوری...

یکی شون گفت باید یه رنگ نقطه ای که وسط ابروتع رو ریمو کنی تا انجام بدم...بابتش خدات تومن( یک میلیون و هفتصد دوسال پیش) گرفت دو جلسه به قول خودش ریمو کرد.

حالا بماند مسخره بازی وقت دادنش که انگار میخای از پروفسور سمیعی وقت بگیری و چند بار کنسلی و معطلی پشت در آرایشگاه و....و اینکه هیچ تغییر خاصی هم نکرد

خلاصه که بعدش خواستم وقت فیبروز بگیرم گفت اونم جدا دو نیم! بعدش رفتم نشستم کارشو ببینم که دیدم و متوجه شدم هیچ ید و بیضایی نمیکنه 

تمام اون عکسهای خوشگل و جینگول، نتیجه رتوش و نورپردازی و افکته

واقعا چه رویی دارن اینجور آدمها

حالا بعد این همه مسخره بازی همون ارایشگاهی که همیشه می رفتم برای کارهای معمولیم، دیدم یکی داره انجام میده رفتم پرسیدم و کارشو دیدم

دو هفته بعدم رفتم انجام دادم. 600 کلا گرفت یه کار تمیز و آبرومند تحویل داد

نه ادایی نه اطواری نه مسخره بازی

ماشالله چه چشم و ابرویی  اره اصلن پیدا نیس

مرسی عزیزم

اره اصلا مشخص نمیشه