2777
2789
عنوان

لطفا لطفا بیاین راه چاره بدید

111 بازدید | 33 پست

سلام دیروز با نامزدم بشدت دعوا کردیم و نزاشت برم مراسم حنای دوستم و فشم داد خیلی شدید انقدر دیشب چرتو پرت گفت ۳بار گریه کردم یکمم دلش برام نسوخت حتا تو این وضعیت مامانو بابامم بهم طعنه میزنن که چرا همش داری با محمد حرف میزنی 

بعد به محمدم ک‌میگم میگه زنمی دوست دارم حرف بزنم 

واقعا دلم ب بدبخت بودن خودم سوخت بابام میگفت دختر پاشو اماده شو ببرمت از اونطرف محمد پشت خط بود میشنید قایمکی ک اگ بری همه چیو تموم میکنم خلاصه تو روی بابای بنده خدام وایسادم بخاطرش تا ۱۲شبم دلمو خون کرد اخرم با متنفرم ازتو شما زنا همین جوررینو اینا گورشو گم کرد 

اها اینم بگم من عصبی شدم سره همین کاراش ک ادای شوهرارو درمیاره الکی درسته شوهره ولی ب جا اخلاقیاتش دستور دادناش ن اینکه منو از جشن رفیقم منع کنه اخر سرش داد زدم گفتم نمیخام باهات حرف بزنم بعد برگشت گفت دختره ی..ک  ...س پاره ی ......فلان فلان 

بعد همشم میندازه تقصیر من ک تو اینکارا رو میکنی مجبور میشم فشت بدم 

خلاصه گردن نمیگیره هیچیو هرچیم جلوش گریه میکنم التماس میکنم فش نده نمیفهمه بهم گفت زمدگی منو تو نمیشه گفتم بدرک نشه 

امشب عروسیه دوستمه با اونم حرف نمیزنم بنظرتون برم یا ن؟خودش دیشب گفت امشب نرو فردا برو

چندماه عقدین؟

مشخص اخلاقش همین

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

اگر ۱۰تا بچه ام ازش داری تمووووم  کن 

ولش کن و برو

این تورو خون دل میکنه

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم یا ن امشب بنظرت؟

برو اگه از همین الان بخوای اینطوری زیر بار ظلم بری تا آخر عمر بدبختی 

و من جات بودم حتما به خانوادم میگفتم همچین اخلاقی داره 

الان با خانوادت جلوش وایسی آدم میشه ولی خرش که از پل بگذره هر غلطی میخواد میکنه

۸ماه تازگیا وحشی شده نمیدونم چرا

ببین چندماه اول معمولا خوب خودشونو نشون میدن بعد روهابه هم وامیشه اخلاق قبلشونم برمیگرده

امشب که گفته برو الان چیزی نگفته؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
میگه پیشم باشی میکشمت انقدر گریه کردم ی زره رحم ندارع

خب عزیزم چرا تمومش نمیکنی

گریه نداره ک

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
ابجی دوسش دارم ما ۴ساله دوست بودیم اینجوری نبود 

به دوسش داشتن نگاه نکن به یه عمرزندگی کردن نگاه کن