2777
2789

من نمیتونم تنها خونه بمونم بخاطر دلایلی که دوست ندارم بیان کنم اینجا

وقتی خونوادم جایی میرن من مجبور میشم برم پیش دوستم (جای دیگه ای نمیتونم برم رابطم خوب نیس نه با فامیل نه بقیه دوستام) حالا این دوستم وقتی میرم خونشون کولر رو روشن نمیکنه و نه پنکه رو در حالی که هر کی جز من خونشون بره روشن میکنن اینم بگم ما جنوبیم و اینجا هوا خیلی گرمه

بنظرتون برم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنوب بدون کولر باور گردنی نیس

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ما خیلی ساله دوستیم اولین بار هم این کارو کرد خودش اصرارررر کرد خونشون برم حتی زنگ زد خونوادم راضیشو ...

زیاد میری اونجا؟ 

چند سالتع؟

موقع رفتن دست خالی نرو 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ما خیلی ساله دوستیم اولین بار هم این کارو کرد خودش اصرارررر کرد خونشون برم حتی زنگ زد خونوادم راضیشو ...

اگ بار اول بود نمیشه بگی راضی نیس بری ،شایدم پول برق زیاد میاد پدر مادرش گفتن که روشن نکنه

اگ بار اول بود نمیشه بگی راضی نیس بری ،شایدم پول برق زیاد میاد پدر مادرش گفتن که روشن نکنه

دوبار تا حالا تکرارش کرد بار دوم که بودم مهمون براشون اومد روشن کردن مگه ی ساعت کولر چقد برق خرج میکنه