2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

1226 بازدید | 26 پست

سلام دوستان تصمیم گرفتم برم لیزر ولی خیلی ترسوندن منو که دردداره و پوست میسوزه ویکی مثلا می‌گفت انگار یه چیز داغی میزارن رو بدنت کلی ترسیدم ولی از اینهمه مو هم خسته شدم تو شهرمون پرسیدم گفتن دستگاه دایود رکسانا۸۰۸ هست حالا میخواستم ببینم کسی بااین دستگاه لیزر کرده و جواب گرفته یانه؟لطفا راهنماییم کنید اگر تجربه ای دارید

الکساندرایت برو

از دایود خیلیا ناراضی هستن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا دروغه همشش

منم رفتم ببین روی استخونا یکم درد داره فقط بعدم یه چیز داغ نیست کاملا سرده چون دستگاهی که باهاش انجام میده فوت میکنه 

و من ۴جلسه رفتم بااینکه موهام نازک بود جواب گرفتم ولی باید ۶-۱۰جلسه بری تا کاملا جواب بگیری

بنظرم حتما برو

من با آلکساندرایت لیزر میکنم  اینو هم اگه میدونین نظرتونو بگین

چ مدلی؟ کندلا میگن از همه عالی تر هست

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه