2777
2789
برای رد شدن از این بحران آدم باید به هدف و امید داشته باشه ولی من ندارم

خب اگه داشته باشی که افسرده نمیشی الآن هزار تا آدم هزار تا چی هم ردیف کنن تو ناامیدی

میگم اینجور وقتا یه راه حل پیدا کن تا آرومت کنه

من معمولا یه جایی می رم دور میشم حتی باشه برای چند ساعت برم یه امام زاده

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قرار نیس چیزی بهتر بشه تو عذاب زندگی کنم؟

والا ٩٠ درصد مردم الان تو عذابن و در انواع اقسام مختلف اينجوري باشه همه بايد بميرن

ديگه هيشكي نميمونه ك

<<<< آقا هستم >>>>
ببین اینم ی نشونه ک حس زندگی در وجودت هست🤗ولی خب مثل بقیه ادمها الان تو روزهای تاریکتی باید هی دست ...

خیلی دستو پا زدم

دیگه خسته شدم

خودمو قاطی هیچ کثافت کاری نکردم تا یه بخت خوب داشته باشم ولی نتیجه اش شده تنهایی اونوقت اونایی که هررررکاری خواستن انجام دادن بیاو ببین به کجاها رسیدن

خب اگه داشته باشی که افسرده نمیشی الآن هزار تا آدم هزار تا چی هم ردیف کنن تو ناامیدی میگم اینجور وق ...

تنها راه حلم دیدن دوستمو خوش گذروندنه که اونم چیزیو حل نمیکنه فقط باعث میشه مشکلات حل نشدم روی هم تلمبار بشه

خیلی دستو پا زدم دیگه خسته شدم خودمو قاطی هیچ کثافت کاری نکردم تا یه بخت خوب داشته باشم ولی نتیجه ...

میام میزنمتا

ی سرچ کن تو همین نی نی سایت میبینی چ خبره،بزن خاستگار،خاستگار ندارم و ...

تو این سن کم فامیل ازت خاستگاری کرده ،خودتی خودتو دست کم گرفتی حالا ب هر دلیلی(دورا کودکیت خوب نبوده،شرایط خانوادت،شکست هات)

درس میخونی؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تنها راه حلم دیدن دوستمو خوش گذروندنه که اونم چیزیو حل نمیکنه فقط باعث میشه مشکلات حل نشدم روی هم تل ...

ی پا روانشناسیا😀

سرچ کن کتابهای خودشناسی،کانال و پیج سوده هروی هم خوبه ،ی مدت فقط پیج و اهنگهای مثبت گوش کن

اولش مغرت مقاوت میکنه بعد عادت میکنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

تنها راه حلم دیدن دوستمو خوش گذروندنه که اونم چیزیو حل نمیکنه فقط باعث میشه مشکلات حل نشدم روی هم تل ...

چی بگم

فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی 

فقط بدون چیزایی که الآن اینقدر سختشون گرفتی بعدا دیگه شاید اونقدر اهمیت نداشته باشه

از زندگی لذت ببر

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
آره دانشجو ارشدم

ای ماشاا...😍انشاا... بگرد ی کار حتی اگه متناسب شغلت نبود پیدا کن،انقد حاشیه و دغدغه داره کار سرت گرم کار بشه ذهنت اروم میشه

ای ماشاا...😍انشاا... بگرد ی کار حتی اگه متناسب شغلت نبود پیدا کن،انقد حاشیه و دغدغه داره کار سرت گر ...

اتفاقا چون شغلی ندارن خیلی ناراحتم

امیدوارم کاری که دوس دارمو پیدا کنم

اتفاقا چون شغلی ندارن خیلی ناراحتم امیدوارم کاری که دوس دارمو پیدا کنم

وای یاد خودم افتادم از بیکاری قشنگ افسردگی گرفتم،حتی میخواستم برم ی استان دیگه برا کار🥺

خیییل یگشتم اخر سرم ی دفتر خدماتی ک اضلا ربطی ب رشتم نداشت رفتم ک خوب کاری کردم رفتم،با اولین حقوق افسردگیم رفت😄

به نام خدا   سلام عزیزم  اگه میخوای به موفقیت در هر زمینه ای چه پول و ثروت ،چه داشتن روابط خوب و عالی، چه سلامتی ،چه اعتماد به نفس و عزت نفس  برسی و مشکلاتت رو هرچی که هست حل کنی ،بدون قضاوت و مقاومت و بهانه جویی، برو سایت عباس منش دات  کام  عضویت دراین سایت هیچ هزینه ای نداره ،در ضمن شما حتی بدون عضویت هم میتونی از این سایت بینظیر استفاده کنی،این یک پست تبلیغاتی  برای این سایت نیست، من فردی مستقل هستم که فقط اومدم  اینجا  به شما راه حل مشکلاتت رو نشون بدم و شما رو به سمت خوشبختی هدایت کنم. بدون اتلاف وقت و بهانه جویی و تنبلی و مقاومت  این سایت رو برو

آدرس سایت    https://abasmanesh.com/fa/