2777
2789

همه ما بعضی وقتا این حس رو تجربه می کنیم فقط باید قوی باشی و این بحران رو رد کنی

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی قرار نیس چیزی بهتر بشه تو عذاب زندگی کنم؟

فان مع العسر یسرا

ترجمه..(و بعد از هر سختی آسانیست)

بهت میگم که مث اون خنده ی کوتاه که دلمونو شاد میکنه و گذراس.. غم هم همینطوره .. میگذره..

بازمیشه این در..

صبح میشه این شب..

شیرینی وجود نداره از اولشم درد بوده یکی غرق خوشی یکیم غرق بدبختی،زندگی و سرنوشت همینه

داشتم از این روزها،الانم درگیرشم،ولیییییی جان عزیزه و شیرین

ذهنت فریبت میده ب حرفش گوش نده،این دنیای تاریک ساخته ذهنته،باید بیای بیرون ازش 

باید حقتو بگیری از زندگی ن ک تسلیمش بشی 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

رفتم چندجا هم رفتم فایده نداره

ی زنگم بزن۱۴۸۰ب عنوان دردل باهاشون حرف بزن

اصلا هروقت خواستی با یکی حرف بزنی۱۴۸۰بگیر ،قبلش کد استانی رو بزن و ک بتونی با جاهای مختلف حرف بزنی،انقد سبک میشی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ازخودت یه ادم ضعیف ساختی.من یه راه حل بهت میدم اگ خوب نشدی اونوقت میتونی ب خودکشی فک کنی.

هرروز چن صفحه از معنی قران رو بخون.

دیدت نسبت ب زندگی عوض میشه.انسان بدنیااومده ک سختی بکشه اما قوی بمونه.همه ادما سختی کشیدن تو نمیتونی از ظاهر بگی ک خوشبخته کی تنها

دکترم‌برو افسردگی ام داری

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
فان مع العسر یسرا ترجمه..(و بعد از هر سختی آسانیست) بهت میگم که مث اون خنده ی کوتاه که دلمونو شاد ...

برای اطرافیانم پیش اومده ولی برای من نه

پس کی نوبت منم میشه؟ ۲۴ سال گذشته پس کی؟

راستی خاستگارت چ خبر؟دیدین همو؟

داشتم از این روزها،الانم درگیرشم،ولیییییی جان عزیزه و شیرین ذهنت فریبت میده ب حرفش گوش نده،این دنیا ...

سرنوشت من همینه،اینکه همچین آدم ضعیف و بدبختی باشم حالا هرچقدرم تلاش کنم بازم همینه

ما خانواده مذهبی هستیم ولی همیشه بدبختب کشیدیم

ببخشید اینو میگم ولی شاید دلت واقعا به خدا نزدیک نکردی.. چون اگه لمس کنی ارتباط دل رو با خدا هیچوقت نمیتونی این تصمیم رو بگییری 

سابقشون داشتم...

خودکشی رو  میگم .. منم اینقدر افسردگی شدید داشتم.. بعدش خودکشی کردم اما ناموفق.. خداروشکر خیلییی پشیمونم .. خیلیییی حتی منم تو خونواده ی مذهبیم ولی بعدش اینقدری به خدا نزدیک شدم که از هر ثانیه فک کردن به اون موضوع خجالت میکشم.. بعدش دیدم هییییج چیز ارزش خودکشی نداره همهههه چیز گذراس...

برای اطرافیانم پیش اومده ولی برای من نه پس کی نوبت منم میشه؟ ۲۴ سال گذشته پس کی؟

میگذره... حتما تو قراره به چیز بهتر از اطرافیانت برسی... هیچ چیز خوب دم دستی نیس...

آره بهم نمیخوردیم

ببین اینم ی نشونه ک حس زندگی در وجودت هست🤗ولی خب مثل بقیه ادمها الان تو روزهای تاریکتی

باید هی دست و پا بزنی بیای بیرون از این باتلاق وگرنه بیشترگیر میکنیا