2777
2789

پنج روز پیش سقط کردم 

سقط هم به این شکل بود که ساعت هشت صبح تا هفت شب پنج قرص زیر زبونی و یه دونه داخل واژن بهم دادن دردم از ده صبح شروع شد و تا چهار و پنج عصر شدت گرفت.یه چیزی شبیه یه لوله ی ژله ای تو رحمم کار گذاشتن که سرش مثل یه بادکنک کوچیک بود گفتن وقتی این بیرون بیوفته جنین و جفتم باهاش میاد

حدودا نیم ساعت بعد منو معاینه کردن و بردن روتخت زایمان و اونجا بدون بیحسی و بی هوشی جنین و جفت با دوتا قیچی تکه تکه دراوردن

از اون لحظه نگم که مثل صندلی شکنجه دوران قرون وسطی بود 😔😔

حالا بعد پنج روز امشب از ساعت ۸ شب درد خفیفی داشتم که تا ساعت ده یازده خیییلی شدید شد مثل درد زاییدن

مثل درد پریودی شدییید زیر دلم تا پشت کمرم میگیرفت ول میکرد به فاصله ده دقیقه میگرفت ول میکرد

بعد خوردن دو مسکن و یه سرم و سه آمپول درد کم شد

اما همچنان درد خفیف دارم

کسی علتش رو میدونه

برای کسی پیش اومده؟؟ 

میترسم با اون کاری که باهام کردن عفونت کرده باشم 

درد طبیعیه به خاطر تغییر هورمونا و انقباضات رحمه. و آنتی بیوتیکم که قطعا نا یه هفته ده روز باید بخوری. ۴۸ ساعت بعدم باید بری سونو که مطمئن بشی چیزی باقی نمانده باشه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باقی مانده رو که سونو نشون میده که اغلب هم چیزی نیست ولی واسه اطمینان میگن که یه عفونت عفونت رحم و لگن ایجاد نشخ من معاینه دهانه رحم رو منظورم هست که اگه یه وقت زخم شده باشه عفونی نشه

اخه تو این پنج روز همه چی خوب بود درد نداشتم خونریزی کم داشتم  امشب خونریزی یه کمی بیشتر شد در ...

من یک هفته آزگار درگیر بودم 

دهنم سرویس شد 

هی خوب میشدم میگفتم خب پس کامل دفع شد

بعد یهو درد وحشتناکی شروع می‌شد باز لخته خون میومد 

باقی مانده رو که سونو نشون میده که اغلب هم چیزی نیست ولی واسه اطمینان میگن که یه عفونت عفونت رحم و ل ...

پس باید فردا برم دکتر

خدا لعنتشون کنه یه بیمارستان دولتی منو فرستادن که کارش فقط آموزش بود کلا بیمارستان نبود شبیه دانشگاه بود

من یک هفته آزگار درگیر بودم  دهنم سرویس شد  هی خوب میشدم میگفتم خب پس کامل دفع شد بعد ی ...

آفرین منم الان همین حس رو دارم

امشب دوتا لخته کوچیک از یه سکه کمی بزرگ تر ازام افتاد

فردا واسه چی؟ یه دو هفته یا ۲۰ روز دیگه واسه این برو. اگرم زخم شده باشه به این زودی عفونی نمیشه چون داری آنتی بیوتیک میخوری دیگه