2777
2789
عنوان

درد و دل با برادرشوهر

1516 بازدید | 97 پست

بچه ها من برادر شوهرم خیلی خوبه و دلسوزه و رابطه مون مثل خواهربرادری هس اینم بگم سنش زیادهازم ولی رفتارش خوبع من امروز ی اشتباهی کردم درد ودل کردم باهاش ولی الان پشیمونم چکاکنم

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا ،چه موقعیت بدیه منم گاها پیش اومده واسم،اشکال نداره معمولا برادر شوهرا خوبن و رازدار 

برادر شوهره من که اینطوره

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

درد دل کردن رو کلااااا توصیه نمیکنم.با هیییچکس ...

همونم که فکر میکنی خیلی خوبه و خیلی محرمته،همون از همه عالم بدتره.ماهی تا وقتی دهنشو باز نکنه صید نمیشه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
ای بابا ،چه موقعیت بدیه منم گاها پیش اومده واسم،اشکال نداره معمولا برادر شوهرا خوبن و رازدار  ...

برادر شوهر منم رازداره خوبه میدونم نمیگه ولی ترسیدم 

کارتون به شدت اشتباه بوده کلا با خانواده شوهر نباید قاطی شد و باید رابطه رسمی باهاشون داشت چه برسه باهاشون درد و دلم بکنید مگه هیچکی رو شما تو زندگی ندارید؟ دوستی رفیقی خانواده خودت یا شوهرت

کارتون به شدت اشتباه بوده کلا با خانواده شوهر نباید قاطی شد و باید رابطه رسمی باهاشون داشت چه برسه ب ...

ن هیچکی درسته هستن ولی اهل درد و دل ن منم عقده ای شدم