آوابهار۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6663 عنوان پروتز سینه 137330 بازدید | 1367 پست سلام خانما کسی پروتز سینه کرده اگه کردین یه سوال دارم بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐 1400/08/09 | 01:39 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tafitaaa عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3059 جانم؟ کاربر قدیمی🥴🤦🏼♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️ (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
آوابهار۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6663 خانمای محترم ۱۰ روز از عملم میگزره یک سینم کمی متمایل به پایین میخاستم ببینم کسی پروتز کرده ایا طبیعیه بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
tafitaaa عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3059 خانمای محترم ۱۰ روز از عملم میگزره یک سینم کمی متمایل به پایین میخاستم ببینم کسی پروتز کرده ایا طبیع ... متمایل به پایین چرا؟؟والا تا دوماه اول توی حلقم بودن😂😂🤦🏼♀️ کاربر قدیمی🥴🤦🏼♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️ (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
آوابهار۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6663 من چندین ساله انجام دادم سوالت چیه عزیزم مبارکتون باشه من ده روز پیش پروتز کردم ولی الان یه سینم کمی متمایل به پایین یکی مستقیم یعنی طبیعی؟ بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
tafitaaa عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3059 خانمای محترم ۱۰ روز از عملم میگزره یک سینم کمی متمایل به پایین میخاستم ببینم کسی پروتز کرده ایا طبیع ... بنظرم به دکترت بگو عزیزم کاربر قدیمی🥴🤦🏼♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️ (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
آوابهار۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6663 متمایل به پایین چرا؟؟ والا تا دوماه اول توی حلقم بودن😂😂🤦🏼♀️ ببین سینه ها بالا هستن با باندم روشون بستم وقتی گن رو در میارم یکیش پایین انگار بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
آوابهار۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6663 بنظرم به دکترت بگو عزیزم شما پروتزتون چند سی سی؟ بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
آوابهار۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6663 متمایل به پایین چرا؟؟ والا تا دوماه اول توی حلقم بودن😂😂🤦🏼♀️ چند وقت عمل کردین؟ بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
tafitaaa عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3059 ببین سینه ها بالا هستن با باندم روشون بستم وقتی گن رو در میارم یکیش پایین انگار نباید اینطور باشه نمیدونم عزیزمواسه من جفتش رو به بالا بودمن سال ۹۵ عمل کردم کاربر قدیمی🥴🤦🏼♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️ (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
آوابهار۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6663 نباید اینطور باشه نمیدونم عزیزم واسه من جفتش رو به بالا بود من سال ۹۵ عمل کردم با کدوم دکتر؟ راضی هستین ؟ چند سی سی؟ بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
tafitaaa عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3059 شما پروتزتون چند سی سی؟ یادم نیست بخداسایزم الان ۹۰فکر کنم یکیش ۴۰۰ سی سی بود اون یکی کمتر کاربر قدیمی🥴🤦🏼♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️ (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
tafitaaa عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3059 با کدوم دکتر؟ راضی هستین ؟ چند سی سی؟ دکتر محمد حسن بیرجندیعالی👌🏻😍❤️ کاربر قدیمی🥴🤦🏼♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️ (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
آوابهار۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 6663 یادم نیست بخدا سایزم الان ۹۰ فکر کنم یکیش ۴۰۰ سی سی بود اون یکی کمتر خو ش بحالتون بخدا قبل عمل با دکتر حرف زده بودیم برام ۳۶۰ بزاره اومدم خونه رو جعبه رو خوندم نوشته بود ۳۰۰ سی سی بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐