2777
2789
عنوان

کسایی که برنامه نویسی بلدن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال اول رتبه ت چند شد؟ فیلم هم میدیدی؟چه موسسه ای؟ کتابای تستت چیا بود؟چند تا منبع داشتی کلا راز ...

فیلم نگاه نمیکردن سال اول ۶۰۰۰ بودم کتابای تست هم بستگی به درس همینا که معروفن خوبه 

راز موفقیت پیوستگی تحلیل سوالای کانون مرور سوالای کانون خوندن زیاد کتابای درسی و سوالات کنکور نداشتن استرس در کنارش تست

فیلم نگاه نمیکردن سال اول ۶۰۰۰ بودم کتابای تست هم بستگی به درس همینا که معروفن خوبه  راز موفقی ...

من ۲۵ سالمه بنظرت ارزش داره الان بخونم؟

۷ سال از درس فاصله گرفتم البته سطح ۳ تفسیر معادل ارشد هستم یعنی دینی و عربیم خیلی خوبه

بنظرت چقدر طول میکشه قبول بشم؟

من ۲۵ سالمه بنظرت ارزش داره الان بخونم؟ ۷ سال از درس فاصله گرفتم البته سطح ۳ تفسیر معادل ارشد هستم ...

بستگی به خودت داره این که چه قدر واست مهمه هدفت من تو دانشگاهمون یکی هست ارشد عمران از اصفهان داره الان ۲۸ سالشه تازه اومده همش بستگی به همت خودت داره 

ترمی چقدرشهریه میدید؟ قسط بندی هم می کنن؟

من اول خودگردان آزاد تهران بودم شهریم تازه از ۱۷ شروع می‌شد هر سال بیش تر می‌شد آزاد ها شهریه ثابتشون ۱۴ بود و ۳ تومن متغییر که اونا از ۱۵ شروع می‌شد فکر کنم شهریه پزشکی آزاد طی سال های آینده واقعا کمر شکن میشه از طرفی هیییییچ نظارتی روش نیست و دانشگاه دل بخواه اضافه میکنه باورت نمیشه ساختمون پزشکی آزاد تهران چه قدر فاجعه بود این همه شهریه میگیرن یه دست به سر و روی دانشگاه نمیکشن خلاصه اصلا آزاد نرو ولی الان که انتقالی گرفتم پردیس تهران خیلی خوبه ۱۰ یا ۱۲ تومن آره قسط بندی هر دو دارن پردیس اصلا شهریش اضافه نمیشه خیلی خیلی خیلی هم امکاناتش از آزاد بهتره نظارت هم روشه