2777
2789

من دانش آموزم اصلا انگیزه درس ندارم حافظ قرآنم انگیزه حفظ هم ندارم جدیدا  کلا همش شدم انرژی منفی و کوهباری  از استرس 

برنامه ریزی ک میکنم عمل نمیکنم باید چکار کنم اراده ام قوی بشه و ب برنامه عمل کنم😪

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

هدفتو بنویس 

جملات انگیزشی بنویس جلو چشمت باشه 

ورزش کن مرتب 

زیاد تو گوشی نباش

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
هدفتو بنویس  جملات انگیزشی بنویس جلو چشمت باشه  ورزش کن مرتب  زیاد تو گوشی نباش

اصلا‌نمیتونم خیلی نوشتم عمل نکردم😭😭

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟ 

۱۶

۱۶

ما یه گروه تو واتساپ داریم برنامه ریزی می کنیم و شب قبل میزاریم تو گروه و روز بعد گزارش میدیم و از هم انرژی مثبت می گیریم. دوست داشتی بیا پیشمون. 

سه نفریم

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
ما یه گروه تو واتساپ داریم برنامه ریزی می کنیم و شب قبل میزاریم تو گروه و روز بعد گزارش میدیم و از ه ...

شما چندسالتونه؟