من دانش آموزم اصلا انگیزه درس ندارم حافظ قرآنم انگیزه حفظ هم ندارم جدیدا کلا همش شدم انرژی منفی و کوهباری از استرس
برنامه ریزی ک میکنم عمل نمیکنم باید چکار کنم اراده ام قوی بشه و ب برنامه عمل کنم😪
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما یه گروه تو واتساپ داریم برنامه ریزی می کنیم و شب قبل میزاریم تو گروه و روز بعد گزارش میدیم و از ه ...
شما چندسالتونه؟