2777
2789
عنوان

مکمل طبیعی حاوی سیلیس الن بیوتی

3912 بازدید | 12 پست

مکمل طبیعی الن بیوتی، یک مکمل خوراکی حاوی سیلیس و زینک بوده که مصرف آن می‌تواند میزان تولید کلاژن را افزایش داده و اثرات آن در بهبود وضعیت پوست و مو خواهد بود. اکتیو اصلی این محصول، فرم خوراکی سیلیس می‌باشد که می‌تواند توسط بدن جذب شده و در تولید کلاژن بکار رود.

نمایندگی علی زاده کد 83329 تماس 09173501225 

متنفرم از شرکت نفیس هرچی خریدم چرت بود و بدرد نخور شامپو گرفتم کل موهام ریخت و پوسته پوسته شد سرم بادی اسپلش گرفتم اب خالی توش بود و چندتا محصول دیگه.... خلاصه ک گول نخورین

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از شرکت نفیس هرچی خریدم چرت بود و بدرد نخور شامپو گرفتم کل موهام ریخت و پوسته پوسته شد سرم با ...

عزیزم وقتی شما درست مشاوره نشدین و درست بهتون محصول داده نشده مشکل از محصولات نیست مشکل از مشاوره هست 

من خودم مصرف کننده بودم  وقتی کیفیت و قیمت رو دیدم اومدم ثبت نام کردم برای مشاوره دادن و الان خداروشکر نزدیک به یک ساله کسی نگفته محصولتون مشکلی داره

مایل باشید در مورد مشکلتون با هم صحبت کنیم

برای چی خوبه؟ قیمتش؟

ببین عزیزم توی عکس نوشته ولی اینجا هم من یه توضیح مختصری بهت میدم 

برای رشد مو 

رشد ناخون

مینای دندان 

جوان سازی پوست و همچنین روشنایی پوست

ارتروز گردن

دردهای مفصلی

روماتیسم

برای کسایی که میرن باشگاه و عضله سازی کنن

کسایی که صورتشون لاغره میخواد تپل بشه

تو این روزای کرونا که سیستم ایمنی بدنت باید بالا باشه این بهت کمک فوق العاده ای میکنه 

و......

خیلی چیزای دیگه

متنفرم از شرکت نفیس هرچی خریدم چرت بود و بدرد نخور شامپو گرفتم کل موهام ریخت و پوسته پوسته شد سرم با ...

عزیزم 

محصولات نفیس اینقدر شناخته شده و عالی هستن  و اینقدر مشتری راضی داره که فکر نمیکنم کسی با نظر شما حس منفی به محصولات بگیره 

شما یا مشاوره ی درست نشدی و محصول مناسب پوست و موهات رو نگرفتی یا درست استفاده نکردی 

میدونستی تازگیا شرکت نفیس نشان ماثلی سلامت رو از یونسکو دریافت کرده 

این کم چیزی نیست و باعث افتخاره 

الان دیگه خیلژ از پزشکا هم محصولات مارو تجویز میکنن به بیمارانشون 

هیچوقت شرکت نمیاد ارزش و اعتبارش رو با تولید  یه محصول بی میفیت زیر سوال ببره اکر اینطور بود بین این همه شرکت رقیب رتبه ی اول فروش و میفیت محصول رو کسب نمیکرد 

اگر محصولاتش خوب نب‌دن و مشتری زیاد نداشت و مشتری ها ناراضی بودن  کارخونه و انبارش رو گسترش نمیداد این همه محصول جدید تولید نمیکرد و بهترین دستگاه انالیز پوست و موی جهان رو خریداری نمیکرد که کیفیت و اثر گذاری محصولاتش رو با ازمایش های دقیق تر بالا ببره 

به نظرت این همه هزینه درصورت داشتن مشتری ناراضی برای یه شرکت منطقیه ؟؟؟

گلم اگر دوست داشتی تماس بگیر باهم در مورد مسکلت صحبت میکنیم و هر کاری از دستم برمیاد انجام میدم که حس وحالت نسبت به محصولات مثبت بشه 

ما اینجا یاد گرفتیم حال خوب مشاوره سونده و نتیجه ای که میگیره برامون مهم باشه و اصلا به سود مون فکرم نکنیم و هیچ چیز بالاتر از این نیست که دعای خیر خیلیا که مشکلشون حل شده پشت سرت باشه 

09352909701  مشایخی 

درخدمتتون هستم عزیزم 

دقیقا من هم ی مدت مشاور نفیس بودم ولی دو میلیون هزینه کردم برا پوستم اصلا جواب نداد الکی هم میگفتن پوست خوب شده ک بیشتر بخرم منم در اومدم از این شرکت هرمی مزخرف واقعا گول نخورید دوستان تبلیغ خودشونه

جدی ؟؟

ولی من خیلی راضی بودم عالیه محصولاتش عالییییی من یک سال موهام اصلا رشد نمیکرد تا اینکه از  شامپوی نفیس استفاده کردم 

از نظر من لدورا مزخرف خیلیییییییی بد متنفرمممممم

دقیقا من هم ی مدت مشاور نفیس بودم ولی دو میلیون هزینه کردم برا پوستم اصلا جواب نداد الکی هم میگفتن پ ...

نفیس هرمی نیست

همه جا تبلیغ نفیس

از کی محصول خریدی؟؟

میرفتی محصولاتو پرت میکردی تو صورتش پولتو میگرفتی اون بهت محصولاتی که بع دردت نمیخوره و بهت انداخته

سلام.اکثر محصولات نفیس تاریخ تولیدشون مال چند سال قبله.درسته تاریخ انقضا دارد ولی چیزی که دو یا سه سال قبل تولید شده باشه به نظر شما قابل استفاده هست اونم محصولات خوراکی یا بهداشتی؟آیا با تاریخ تولید ۲سال پیش خاصیتی هم دارد.؟پودر کلاژن تاریخ تولیدش مال ۲سال پیشه با قیمت ۳۰۰تومان توی انبار مانده مشاورها میفروشند ۶۵۰تومان