2777
2789
عنوان

بخاطر بی اعتمادی ب همسرم بچه دوم نمیارم درسته کارم یا نه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ونیم

تازه دو نیم سالشه فگر میکنی ایا تصمیم درستی گرفتی بچه دوم نیاری؟

اصلا فعلا نباید بیاری حتی اگر بهترین شوهر را داشته باشی بچت کوچیکه گناه داره مراقبت میخواد به مادر نیاز داره نه خواهر برادر 

هر چند مشخصه شما سال دیگه این موقع یه بچه اوردی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تازه دو نیم سالشه فگر میکنی ایا تصمیم درستی گرفتی بچه دوم نیاری؟ اصلا فعلا نباید بیاری حتی اگر بهتر ...

ن بابا اینطوریام نیس ولی میگم اعتمادم ک تا اخر عمرم بدست نمیاد ینی تا اخر بچم تنها باشه منظورم اینه

😂😂😂

باور کن زجرم میدادن.رییس زندگیم بودن.این احمقم گوشی همشون بود.برادراش و مادر خووار بیشرفش بهش خط میدادن.الان همون برادرای سگش زن گرفتن.چه عفریته هایی.جرات ندارن گهشون بخورن

ن بابا اینطوریام نیس ولی میگم اعتمادم ک تا اخر عمرم بدست نمیاد ینی تا اخر بچم تنها باشه منظورم اینه

نه عزیزم اینجور حس ها گذریه همیشه که همینجکر نمیمونی رابطتون خوب میشه باز با شوهرت

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

از موعد تاپیکت گذشته ولی من الان دیدم.

یه چیزی میگم بهت از روی تجربه.

من یه دختر ۴ ساله داشتم، جدا شدم. کاش دوتا بچه داشتم و جدا میشدم. تنهایی و حسرت خواهر و برادر خیییییلی دخترم رو اذیت کرد.

از طرفی خیلی سعی کردم و پیش مشاور رفتم که لوس نشه ولی ناخودآگاه یه مقدار لوس و از من متوقع شده.

الان ۱۸ ساله هست هان.

بخاطر اینکه بازم بچه دارشم بعد ۸ سال مجدد ازدواج کردم، بخ خیال خودم با کسی که بدردخور باشه. دکتر بود و ظاهرا مرد ایده آل.

خدا خودش فقط شاهده که چه پیر و پدری از دختر ۱۲ ساله ام دراورد. تو تاپیکام یه مقدار کمش هست. نابود کرد من و بچه ام رو.

برای همین الان دوتا پسر پشت هم اوردم که اگه از این مردک جدا شدم پسرا پشت هم باشن و دیگه اون عذابها رو نداشته باشم و فکر غلط و احمقانه ازدواج مجدد رو هم یه لحظه نکنم.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!