2777
2789

یه همسایه داریم زوج جون از اول کرونا همسایمون شدن 

خانمش از این  پوشیه هامیزنه امروز بدون ماسک دیدمش ایتقدر خوشگل و ناز بودحسودیم شد

تازه بدون هیچ آرایشی باید بپرسم چی استفاده میکنه هلو بود هلو

تنها بودن یه کابوس شومه، عزیزم نباشی کار دل تمومه                                                                       #پسر حاجی            

پوشیه منظورت نقابه؟

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب پس با لرض معذرت از اسی محترم  بره به جهنم خوشگلیش  چرا خودشو له طالبان معرفی نمیکنه ...

ایرانیه بابا کجا بره

تنها بودن یه کابوس شومه، عزیزم نباشی کار دل تمومه                                                                       #پسر حاجی            
وا مگه هر کی پوشیه میزنه طالبانه حجاب هر کس به خودش مربوطه تو دوس داری موهاتو بزاری بیرون اون دوست پ ...

😑😑😑😑

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
خوب پس با لرض معذرت از اسی محترم  بره به جهنم خوشگلیش  چرا خودشو له طالبان معرفی نمیکنه ...

وا مگه هر کی پوشیه میزنه طالبانه حجاب هر کس به خودش مربوطه تو دوس داری موهاتو بزاری بیرون اون دوست پوشیه بزنه😒

خیلی رفتارت زشته لطفا تصحیحش کن به شما هیچ ربطی نداره که کی دوست داره حجابش چه جوری باشه😶😒😒😒🤧😪😪

واااا... مگه هر کی باحجاب و مذهبیه از طالبانه؟؟!!!

اتفاقاً من خییییلی زیاد دیدم خانمایی که پوشیه یا همون نقاب میزنن بعد توی یک مجلس زنانه بدون نقاب بودن اینقدرررر زیبا بودن که خدا میدونه.

عقیدشون اینطوریه  که خوشگلیاشونو فقط محرم هاشون میبینن و آرایش و زیبایی شونم فقط برای شوهرشون عَرضه میکنن نه هر مرد غریبه و نامحرمی!

واسه همین خعلی خاصن

پوشش هرکس به خودش مربوطه

این جمله فقط برای موقعی که میخوایم تیپ امروزی بزنیم نیستا، کلیه کی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

احیانا شما از اونیایی نیستی که بحث بی حجابی بشه بگی حجاب هر کی به خودش مربوطه؟؟😁

صدفصل بهار آید وبیرون ننهم گام       ترسم که بیایی توودر خانه نباشم
وا مگه هر کی پوشیه میزنه طالبانه حجاب هر کس به خودش مربوطه تو دوس داری موهاتو بزاری بیرون اون دوست پ ...

اره بنده خدا فکر چون مذهبیه و خیلی خوشگله واسه همین پوشیه میزنه

خیلی هم‌ جوونه