2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

167 بازدید | 15 پست

دوستم تو دفتر خونه طلاق توافقی گرفتن  باید کجا ثبت رسمیش کنه ؟دادگاه تایید کنه ؟چندروز طول میکشه دادگاه تایید کنه ؟و برگه حضانت بچه شو بگیره ؟تو دفترچه حضانت بچه شو گرفتع 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت تو دفترخونه حق طلاق گرفته بدون وکیل نمیتونه اقدام کنه باید وکیل بگیره خودش کارارو درست میکنه دوسه ماه طول میکشه باید ازطریق دادگاه اقدام کنه 

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
دوستت تو دفترخونه حق طلاق گرفته بدون وکیل نمیتونه اقدام کنه باید وکیل بگیره خودش کارارو درست میکنه د ...

نه دفترچه طلاق داره .بدون وکیل توافق کردن مهریه و خونه و ماشین و بخشید پسرشو گرفت .

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
نه دفترچه طلاق داره .بدون وکیل توافق کردن مهریه و خونه و ماشین و بخشید پسرشو گرفت .

بله میدونم ولی برای ثبت نهایی یه وکیل میخواد

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
بله میدونم ولی برای ثبت نهایی یه وکیل میخواد

الان اگه دادگاهی نکنه بعد مرد میتونه ادعا کنه پشیمون شدم ؟اخه دوستم انقدر دروغ به شوهرش گفت تا شوهرش گفت باشه طلاق میدم بشرطی که وقتی کارارت راه افتاد دوباره عقد کنیم .ولی بعد طلاق دوستم دیگه قبول به عقد نشد

الان اگه دادگاهی نکنه بعد مرد میتونه ادعا کنه پشیمون شدم ؟اخه دوستم انقدر دروغ به شوهرش گفت تا شوهرش ...

اگه تو اسناد رسمی ثبت شده باشه نه به هیچ عنوان نمیتونه ..البته اگه حق طلاقو مشروط نداده باشه

اگه تو اسناد رسمی ثبت شده باشه نه به هیچ عنوان نمیتونه ..البته اگه حق طلاقو مشروط نداده باشه

ثبت اسناد رسمی نرفته یعنی بره خودش ثبت کنه ؟با همین دفترچه میتونه ؟

یعنی چی حق طلاق مشروط؟

ثبت اسناد رسمی نرفته یعنی بره خودش ثبت کنه ؟با همین دفترچه میتونه ؟

کجا رفتن اقدام کردن؟ هرجا اقدام کردن باید ثبت قانونی بشه ..مشروط یعنی مرده شرطی نزاشته باشه مثلا این حق طلاق تا ۲سال معتبره یاهرچی که اونجا گفته باشه  البته اگه مشروط باشه برای زن میخونن همونجا که بدونه 

کجا رفتن اقدام کردن؟ هرجا اقدام کردن باید ثبت قانونی بشه ..مشروط یعنی مرده شرطی نزاشته باشه مثلا این ...

نه نزاشته .اهان پس همون دفترخونه بره ثبت اسناد رسمی کنن .اگه بره بگه ثبتش کنین باید شوهرشم باشه یا قبول میکنن خودشون ؟

نه نزاشته .اهان پس همون دفترخونه بره ثبت اسناد رسمی کنن .اگه بره بگه ثبتش کنین باید شوهرشم باشه یا ق ...

اگه کاراشون تموم شده یعنی ثبت کردن احتیاجی نیست دوباره برن...

به اون خانوم بگو حتما بره پیش وکیل برای مشاوره اون کاغذم ببره نشون بده ببینه قانونی هست یا نه