2777
2789

بچه ها خیلی دودلم که برای عکس بارداری آتلیه برم؟ حدود ۲ میلیون میشه، معروف هست، زاد استدیو که اکثر بلاگرها میرن. جای دیگه ای رو نمیشناسم که مطمئن باشه و کادرش خانم باشن. ۳۵۰ هم پول میکاپ و شینیون میگیره

به نظرتون خرج اضافه هست؟

میترسم نرم و روی دلم بمونه

شما رفتید؟

الان ماه هشتمم، باید زودتر تصمیم بگیرم

من نرفتم خودم عکس گرفتم الانم پسرم یکسالشه تو دلم نمونده حالا شما خودت میدونی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکاپ و شینیون بنظرم مسخرس، عکس بارداری رو بایه آرایش خیلی ملیح میگیرن که صورت ساده و معصوم باشه، منکه خود عکاسم واسه هر عکسی موهامو یه مدل درست کرد هزینه هم نگرفت، یه رژ ساده و خط چشمم خودم زده بودم

من۲ هفته پیش رفتم کارشونم خوبه خانمم هستن با عکسای تولد ۲سالگی پسرم کلا ۲ و ۵۰۰ شد . ۲۰تا عکس انتخاب کردیم و شاسی و ... 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من نرفتم خودم عکس گرفتم الانم پسرم یکسالشه تو دلم نمونده حالا شما خودت میدونی

شوهرم میگه میتونی توی خونه خودمون با دوربین دوستم عکس بندازیم، هزینه اش رو میذارم روی کادوی زایمانت🥲

سر همین هم دودل شدم

عههه اینجا رفتید؟ خوب بود؟ راضی بودین؟

اونجا نه جای دیگه رفتم . اره راضیم از دنیا اومدن پسرم فقط اینجا میبرمش آتلیه چون کار و قیمتشون خوبه . نازی آباده

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه آتلیه دیگه ببر از اینستا پیدا کن کسی رو که هم قیمت مناسب بگیره هم کارش خوب باشه. یه آرایش خیلی ملایم خودت بکن یا بده خواهری کسی که بلده برات آرایش کنه موهاتم سهشوار کن یا اتو بکش. میتونی انجامش بدی اما با هزینه ی خیلی کمتر 

اونجا نه جای دیگه رفتم . اره راضیم از دنیا اومدن پسرم فقط اینجا میبرمش آتلیه چون کار و قیمتشون خوبه ...

قیمتش چطوره؟ کادرش خانوم هستن؟ شوهرم روی این چیزا حساسه، ما هم تهرانیم میتونم اینجا هم برم

قیمتش چطوره؟ کادرش خانوم هستن؟ شوهرم روی این چیزا حساسه، ما هم تهرانیم میتونم اینجا هم برم

خوبه میگم که الان من و شوهرم و پسرم کل عکسا و شاسیامون ۲۰ تا شد هزینش ۲میلیون و ۵۰۰ شد . اره فقط خانم داره نگران نباش . من فقط رفتم ارایشگاه سشوار کشید موهامو و یکم درستش کرد آرایشم تو خونه خودم انجام دادم