2777
2789
عنوان

خیلی ترسناک!..

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 26 پست
یکی دارم میگیرم الان نوشته آدم خوارها.امیدوارم قشنگ باشه

پیچ اشتباه رو ببین صحنه هاش خیلی زیادی خشنه اصلا میگن مرکب سلاخیه مرکب درمقابلش هیچی نیستا

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ!:)😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم خوارن نگاه کن کلا اگه خیلی میترسی نگاه نکن وای میبینی دست یارو با تبر بریدن خوردن آیی صحنه های خ ...

آره بابا ازاین فیلمها زیاد دیدم یه سریال آمریکایی اکثرا آدما دارن به زامبی تبدیل میشن بگم ۷۰ قسمت دیدیم 

پیچ اشتباه رو ببین صحنه هاش خیلی زیادی خشنه اصلا میگن مرکب سلاخیه مرکب درمقابلش هیچی نیستا

پیچ اشتباه هارو همشو قبلا دیدم.اره هم دیدم.بازی مرکب بیشتر استرس داشت ترسناک نبود

مرسی عزیزم 

هانیبال قشنگ سلاخی   شون می‌کنه بعد  میپزه میخورتشون  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
آهان آفرین همین بود اسمش خیلی زیاد طولانیه ،فیلیمو دیدیم  میرن یه شهرک امن  پیدا میکنن&nbs ...

اره دارم میبینم هر فصلش ۶قسمته من فعلا فصل دوم هستم

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ!:)😎