شیدا_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 724 عنوان سرویس چوب سفید یا قهوه ای ؟ 81 بازدید | 15 پست ب نظرتون کدوم بهتره ؟ 1400/08/08 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس__جادوگر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 قهوه ای سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
شیدا_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 724 قهوه ای چرا ...نظر شخصیه یا بخاطر تمیز کردن و اینا میگین؟
چرخ_فلک عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10514 بستگی به دکوراسیون داره..من کلا سفید دوست دارم برگردم عقب مبلهامم سفید میخریدم ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
شیدا_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 724 به نظرتون سفید از چشم میوفته؟تمیز کردنش اینا دردسر نیس؟
شیدا_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 724 بستگی به دکوراسیون داره..من کلا سفید دوست دارم برگردم عقب مبلهامم سفید میخریدم من فرشام روشنه ...حس میکنم اگه چوبی ها رو هم سفید بگیرم ...خونم خیلی بی روح میشه
پرنسس__جادوگر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 چرا ...نظر شخصیه یا بخاطر تمیز کردن و اینا میگین؟ رنگ قهوه ای هیچوقت از مد نمیره ...ولی رنگ سفید خیلی زود خسته کننده میشه.البته خب این نظر منه.. سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
شیدا_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 724 رنگ قهوه ای هیچوقت از مد نمیره ...ولی رنگ سفید خیلی زود خسته کننده میشه.البته خب این نظر منه.. منم اینو شنیدم ...ب نظرتون برای عروس بد نیس قهوه ای ؟من می خوام چوبی هامو کلا قهوه ای بردارم
پرنسس__جادوگر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 منم اینو شنیدم ...ب نظرتون برای عروس بد نیس قهوه ای ؟ من می خوام چوبی هامو کلا قهوه ای بردارم نه چرا بد باشه خیلی شیکه.حالا رنگ قهوه ای چندین مدل داره.کرم قهوه ای خوشرنگ تره یا مایل به شیری سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
شیدا_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 724 نه چرا بد باشه خیلی شیکه.حالا رنگ قهوه ای چندین مدل داره.کرم قهوه ای خوشرنگ تره یا مایل به شیری قهوه ای روشن مد نظرمه...ولی الان دارم میبینم همه عروس ها بلا استثنا سفید میگیرن..گفتم نکنه من سفارش بدم و خونمو تیره کنه
پرنسس__جادوگر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 قهوه ای روشن مد نظرمه...ولی الان دارم میبینم همه عروس ها بلا استثنا سفید میگیرن..گفتم نکنه من سفارش ... اره همه نو عروسا سفید انتخاب میکنن.. هرجور که دوسداری انتخاب کن...که بعدا پشیمون نشی.پیشاپیشم عروسیتون مبارکا باشه.❤ سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
شیدا_بانوووووو مدیر استارتر عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 724 اره همه نو عروسا سفید انتخاب میکنن.. هرجور که دوسداری انتخاب کن...که بعدا پشیمون نشی.پیشاپیشم عروسیت ... مرسی عزیزم 😘