2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ...نظر شخصیه یا بخاطر تمیز کردن و اینا میگین؟

رنگ قهوه ای هیچوقت از مد نمیره ...ولی رنگ سفید خیلی زود خسته کننده میشه.البته خب این نظر منه..

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
رنگ قهوه ای هیچوقت از مد نمیره ...ولی رنگ سفید خیلی زود خسته کننده میشه.البته خب این نظر منه..

منم اینو شنیدم ...ب نظرتون برای عروس بد نیس قهوه ای ؟

من می خوام چوبی هامو کلا قهوه ای بردارم 

منم اینو شنیدم ...ب نظرتون برای عروس بد نیس قهوه ای ؟ من می خوام چوبی هامو کلا قهوه ای بردارم 

نه چرا بد باشه خیلی شیکه.حالا رنگ قهوه ای چندین مدل داره.کرم قهوه ای خوشرنگ تره یا مایل به شیری

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
نه چرا بد باشه خیلی شیکه.حالا رنگ قهوه ای چندین مدل داره.کرم قهوه ای خوشرنگ تره یا مایل به شیری

قهوه ای روشن مد نظرمه...ولی الان دارم میبینم همه عروس ها بلا استثنا سفید میگیرن..گفتم نکنه من سفارش بدم و خونمو تیره کنه 

قهوه ای روشن مد نظرمه...ولی الان دارم میبینم همه عروس ها بلا استثنا سفید میگیرن..گفتم نکنه من سفارش ...

اره همه نو عروسا سفید انتخاب میکنن.. هرجور که دوسداری انتخاب کن...که بعدا پشیمون نشی.پیشاپیشم عروسیتون مبارکا باشه.❤