2777
2789
عنوان

لکه بینی ۹ روز بعد از آی یو آی

130 بازدید | 8 پست

سلام من روز ۹ آی یو آی لکه بینی داشتم و امروز که روز ۱۰ هست خیلی خفیف هنوز هست ۸ روز به پریودم مونده و واقعا نمیدونم دلیل این لکه بینی چی میتونه باشه. برای تست بارداری هم خیلی زوده. کسی میدونه دلیلشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی عزیزم من روز یازده ای یو ای بیبی چک که زدم هاله خیلی کمرنگ اونم با تاخیر یه ساعته داست که روز بعد تکرار کردم وهاله زودتر می افتاد ولی باز خیلی کمرنگ بود طوری که جلو نور میگرفتی دیده میشد وبعدشن ازمایش دادم ومثبت بود 

لک لانه گزینی ممکنه ۹ روز بعد از آی یو آی اتفاق بیفته؟

روزش و نمیدونم ولی به من گفتن اگه لکه بینی داشتی نگران نباش ممکنه برا لانه گزینی باشه واینکه شیاف هم داده بودن استفاده میکردم برا شما هم دادن؟

راستی عزیزم من روز یازده ای یو ای بیبی چک که زدم هاله خیلی کمرنگ اونم با تاخیر یه ساعته داست که روز ...

ای جانم چقدر خوب که زود نشون داد الهی صحیح و ستلم به دنیا بیاریش عزیزم

روزش و نمیدونم ولی به من گفتن اگه لکه بینی داشتی نگران نباش ممکنه برا لانه گزینی باشه واینکه شیاف هم ...

بله از روز آی یو آی هرشب دارم استفاده میکنم گفتن ۱۵ آبان تست بدم در واقع میشه ۱۷روز بعد. امیدوارم برای لانه گزینی باشه

ای جانم چقدر خوب که زود نشون داد الهی صحیح و ستلم به دنیا بیاریش عزیزم

فدااات مهربونم ایشالا برا شما هم مثبت میشه 

من بار سوم برام گرفت پس زود ناامید نشو واینکه من تعیین جنسیت کردم ولی کسایی که تعیین جنسیت نبودن همون بار اول یا دوم همشون مثبت میشد فقط بی خیال باش واسترس نداشته باش