2821
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 55 پست

کجایی؟

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
خیلی تو زندگیم مشکل داشتم نه مشکل عادی توی یه موضوع خیلی تلاش میکردم ولی هرکاری میکردم بیشتر دور میش ...

من خودم برا چند مورد پیش کسی رفتم ک بهم گ همین اجنه اذیتت میکنن.. ک واقعا هم راست گفت بعد دعا دیگ اون درد سراغم نیومد... ولی طرف به رحمت خدا رفته.... ولی الان باز چند وقته هر راهی رو میرم برعکس میشه... دیگ کم آوردم.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله مطمئنم  شما کسیو نمیشناسی که بتونه دفعش کنه؟ اگه میتونی برام از آشناهتم بپرس بخدا خیلی گر ...

چشم عزیزم میپرسم ولی سعی کن بهش اصلااااا فک نکنی چون اینا هر چی بیشتر بهشون فکر کنی بیشتر اذیت میکنن

سوره بقره رو 50 روز صوتش رو بزار روزی دوبار گوش کن دیگه چیزی دور وبرت نمیمونه و چنان قدرتی بهت میده ...

مرسی عزیزم فقط شما دعانویس خوب نمیشناسی کسی که از راه دور هم انجام بده؟

مرسی عزیزم فقط شما دعانویس خوب نمیشناسی کسی که از راه دور هم انجام بده؟

منم برای مشکلم خیلی پیش دعا نویس رفتم یه مدت بهتر میشدم بازم  روزی از نو روز از نو  ولی واقعا سوره بقره کارش از هزار تا دعا نویس عالی تر هست 

من خودم برا چند مورد پیش کسی رفتم ک بهم گ همین اجنه اذیتت میکنن.. ک واقعا هم راست گفت بعد دعا دیگ او ...

آخ کاش زنده بود به خدا راسته این چیزا 

میشه لطف کنی اگه کسیو پیدا کردی به منم بگی؟

چشم عزیزم میپرسم ولی سعی کن بهش اصلااااا فک نکنی چون اینا هر چی بیشتر بهشون فکر کنی بیشتر اذیت میکنن

مرسی عزیزم بهش فکر نمیکنم ولی سریع باید دفعش کنم چون واقعا فرصتی ندارم گره افتاده تو کارم نمیخوام این همه زحمتم نابود بشه