2821
2789
عنوان

همزاد

406 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنین ازتون خواهش میکنم فقط کسی که اطلاعات داره جواب بده بخدا از بس تو زندگیم این در و اون در زدم که دیگه واقعا حوصله ندارم 

بچه ها کسی در مورد دفع همزاد چیزی میدونه؟ فقط نگین دروغه که تو قرآنم بهش اشاره شده توی تفسیر های قرآنی هم هست ،بچه ها اگه میدونین یا می‌شناسین کسیو که دفع همزاد می‌کنه بهم معرفی کنین یه راهی جلوی پاک بذارین یا اگه کسی این کارو کرده بگه ببینم نتیجه گرفته 

بچه ها لطفا راهنماییم کنین و یه نفرو که واقعا قدرت داره بهم معرفی کنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه یکم راجب این همزاد توضیح بدی

عزیزم وقتی یک نفر بدنیا میاد همزمان با اون یک همزاد که از گروه جنیان هست هم بدنیا میاد 

حالا این جن می‌تونه بد یا خوب باشه که اگه بد باشه توی زندگی فرد اختلال ایجاد می‌کنه 

تا جایی که می‌دونم اینکه باهامون بد بشه در اثر کارهای ناخواسته آیی هست که خودمون انجام میدیم و بهش آسیب میزنیم

عزیزم وقتی یک نفر بدنیا میاد همزمان با اون یک همزاد که از گروه جنیان هست هم بدنیا میاد  حالا ا ...

آها مرسی قشنگم

و خدا.... ناب ترین لیلی دنیای من است🤍من به این حال بدی معتادم✌🏻💔به جنونی ابدی معتادم
کجاها متوجه شدی ک داری

خیلی تو زندگیم مشکل داشتم نه مشکل عادی توی یه موضوع خیلی تلاش میکردم ولی هرکاری میکردم بیشتر دور میشدم ازش 

حالات روحیم بهم خورده بود 

پیش یه دعانویس رفتم سرکتاب برام باز کرد و گفت همزاد کافر داری 

پرس‌وجو کردم دیدم واقعا وجود داره همزاد مثل اینکه

عزیز منم همزاد دارم ولی اذیت نمیکنه خدا رو شکر،مطمئنی همزادت کافره؟

بله مطمئنم 

شما کسیو نمیشناسی که بتونه دفعش کنه؟

اگه میتونی برام از آشناهتم بپرس بخدا خیلی گرفتارم

منم داشتم گلم باید بری پیش کسی ک بلده چند تا ایه قرانی بهت میده برا دفعش باید همیشه باهات باشه اون ا ...

اخه کسیو نمیشناسم شما کسیو میشناسی که بتونه این کارو بکنه ؟