2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ گفته بیاید بهم بگید چکار کنم که دیگه دروغ نگه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 38 پست
به خدا سعی کردم همینطور باشم ولی گاهی مخالفت لازمه تو زندگی زیادی که راحت بگیری اشتباهه

من خودم باشم به شوهرم میگم پس هر وقت دروغ فهمیدم منم بهت دروغ میگم تا تو هم بدونی من چقدر ناراحت میشم 

معمولا این روش تاثیر داره 

اتفاقا با یه دروغ ساده اما حساس هم شروع میکردم که زود متوجه شه و بدونه دروغ بگی دروغ می‌شنوی

بعضی وقتا باید واقعه عکس و عکس العمل رو اجرا کنی که طرف بفهمه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم باشم به شوهرم میگم پس هر وقت دروغ فهمیدم منم بهت دروغ میگم تا تو هم بدونی من چقدر ناراحت میش ...

بگم ها اول بهش میگفتم بعد عمل میکردم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
چیزی نگفتم تا خودش متوجه شد فهمیدم، بعدش بهش گفتم نباید بهم دروغ میگفتی من همیشه سعی کردم باهات رفیق ...

خب پس الان نیازه موضوعتون رو سفت و سخت تر نشون بدید 

یعنی طبق حرف های قبلیم پیش برید و نگذارید که خودشون متوجه بشن  و یک مدت  از داستان بگذره 

با پیام هم حرفتون رو نزنید 

و اینطوری هم نباشه بذارید یه وقتی که قراره برید بیرون خوش بگذرونید این موضوع رو مطرح کنید 

تماس بگیرید بگید نیازه که صحبت کنیم رو در رو و خیلی جدی حستون رو و اتفاقی که افتادرو بیان کنید مسلما میزنن به در مظلوم بازی و مهر و محبت ولی یکی دو روز شما از موضعتون پایین نیاید نه که بی احترامی کنید ها 

فقط خیلی جدی بگید خط قرمزم دروغه و بار دومته که ازش گذشتی  

اینکه احساساتی نشید و گول مظلوم بازی رو نخورید مهمه 

الان کوتاه بیاید دو روز دیگه رفتید سر زندگی سوار گردنتون میشن

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
خب پس الان نیازه موضوعتون رو سفت و سخت تر نشون بدید  یعنی طبق حرف های قبلیم پیش برید و نگذارید ...

یعنی نظرتون اینه که تا شب که از سر کار میاد چیزی نگم بعدش باهاش رودررو جدی صحبت کنم؟

یعنی نظرتون اینه که تا شب که از سر کار میاد چیزی نگم بعدش باهاش رودررو جدی صحبت کنم؟

بله 

چون پیام دادن میزان جدی بودن شمارو نشون نمیده

و حتی باعث ایجاد تنش بیشتری میشه 

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...